Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Jó szándék vezérelt.... ha nincsenek, tulajdonképpen a logitech is érthető, sokan úgy szereztek jó áron kormányt, sokszor sajnos úgy, hogy a régi kormányokkal nem volt hiba, csak valamit beböffentettek és máris kapták a kedvezményt vagy a kupont. Én személyszerint visszakértem volna mindig a régi korményt, ha újat küldök. Kupon más tészta.
KaraDani: Thrustmaster még léphet, mert 270-és kormányai vannak javarészt, amik nagyon jó szíjhajtásúak szinte egytől-egyig. Nekem RGT-m volt tőlük, nagyon innovatív cég, a kormányon lévő tengelyek nagyon tetszettek, mert ha úgy volt nem kellett a pedált az íróasztal alá tenni meg kötögetni, mivel 270 fokot fordult csak mindig el lehetett érni őket és szépen lehetett adagolni. 1080 fokos kormányuk meg ugye horror áron fut, nincs hozzá H, se semmilyen váltó csak pillangó, igaz van hozzá jó kis F1 kormány replika, kitűnő alany HUD-ok beépítésére.
Ez a hirdetés akár még élhet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Netfone
- Energiaital topic
- Foxpost
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest