Új hozzászólás Aktív témák

• N€T0X|N

őstag

válasz Joshi #4153 üzenetére

Az nem baj, ha valaki köridőre gyúr, viszont én is agyrákot kapok attól, ha úgy veri a mellét, hogy közben igazából nem - csak - skillből megy jól, hanem mindenféle valóságtól elrugaszkodott beállítással (pl. váltófülekkel H helyett, miközben G27-tel nyomja - van ilyen sajnos). Ez most nem célzás senkire és semmire, csak örülök, hogy más is így gondolkodik e téren, azért jegyeztem meg.
    Nyilván sose lehet igazságot tenni, hiszen valakinek eleve nincs H váltója és kuplungja, így hát ha akarna se tudna másképp vezetni. Pl. rFactorban lehetett olyan modokkal találkozni, ahol az ilyen használat lassítva volt fix váltási sebességgel, miközben a H váltózás megkövetelte a rendes kuplungolást (megoldható, bár igazából tudtommal AC-ben is így van, hiszen van rendes váltómodell, a füles váltást meg lassítják, nem? sose próbáltam úgy...), de akkor meg az volt a nyíkás tárgya, hogy jaj a H váltós emiatt gyorsabb egyenesben, mert ha jól csinálja, gyorsabban tud váltani, ami igaz, csak ugye féktávon három pedált kellett használnia, ott meg már lassabb volt...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés