- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
barcalaci84 #1529 üzenetére
Több éve fix 400 fokon van a DFGT bőven elég de hát kinek mi én nem kamiont vezetek
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz
m0h0senator #1260 üzenetére
Érdekes hiszen a multinál elméletileg pont hogy többet kéne számolnia de mindegy nem zavar a többlet fps
-
IreN!CuS
őstag
Egyik magyar ligánál már csináltak servert ( vcrc ) , gondolom a gtr-esek is fognak ( ha még nincs , azt nem néztem ) aztán akkor lehet majd csapatni normálisan
b-type : fps-el mi a helyzet , főleg rajtnál nagy tömegben ?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
yodamastah #1136 üzenetére
De érdekes mert Ő is azt mondta ,hogy mivel alkalmazza ezt a technikát ezért hátrébb tolja a fékerőt , viszont mint írtam én akkor is stabilabbnak érzem az egészet ha 60+ az elosztás előre.De lehet csak bebeszélem magamnak.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
#70869248 #1132 üzenetére
"Viszont sok szimest láttam RWD autókban hátsó fékegyensúllyal fordulni, ezt mellényomott gázzal tudod kiegyensúlyozni, általában hotlap technika."
Örülök ,hogy valaki ezt megemlített , sokan néztek rám már kérdően mondvám miféle ember vagyok aki szinte folyamatosan adja a pici gázt féktávon az autónak , igaz én ezt akkor is csinálom amikor előre van tolva a fékerő 61-62+ . Ettől függetlenül lehet hülyeség ez a folyamatos kis gáz adás , de nekem érzésre sokkal stabilabbnak tűnik az autó.
Anno még az rf1-es nagt mód szoktatott rá erre az utcai gumijaival
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #923 üzenetére
Nem hiába a Meki az Meki
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Unbaised-Ben #824 üzenetére
Azért meló/suli mellett nehéz 2nél több futamra készülni egy héten , nekem néha az egyik is sok volt.De ez már más téma
-
IreN!CuS
őstag
válasz
werszomjas #810 üzenetére
Meg
-
IreN!CuS
őstag
válasz
stickermajom #703 üzenetére
Nem lehet ,hogy a vga fogy ki a ramból ? Nekem fele ilyen beállítások mellett is bekajálja az 1 giga ramot gond nélkül.
-
IreN!CuS
őstag
Ha van itt gtr-es , mennyi idő egy visszaigazoló link a regisztrációról ?
-
IreN!CuS
őstag
Ha jól értem hiába rakom pro módba a játékot attól még benne marad a "gyári" abs illetve adott esetben a tc is(amit lehet szabályozni is ) ,de a ctrl+a/t -vel tudom kikapcsolni , viszont a netes hotlaps-kon nem jelenik meg ez a két dolog?
Mert ha így van értem a 1-2-3 mp-s lemaradást , mert én reflexből kapcsoltam mindig ki az összes ilyet. -
IreN!CuS
őstag
Pont ez volt a baj ezért nem segített hogy újraraktam a játékot , nagy nehezen megoldottam , a dokumentumok alatt átneveztem az Assetto Corsa mappát , így a játék úgy érzékelte ,hogy első indítás , pedig nem raktam most újra. Így már nem szaggat de továbbra sem tudom mi lehetett a baj , mivel szinte minden default volt.
-
IreN!CuS
őstag
Srácok nektek is 3 assetto exe fut egy időben?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
m0h0senator #396 üzenetére
vga friss meg mondom gyönyörűen ment a game , aztán valami elállítódott valami amitől csak a kép szaggat felrobbanok
-
IreN!CuS
őstag
válasz
m0h0senator #392 üzenetére
Hogy mi ? Melyik opcióra gondolsz , erre ? GPU-accelerated game launcher ? Ha igen akkor ez nincs bepipálva.
-
IreN!CuS
őstag
Rég sikerült felkúrni valaminek ennyire....minden rendben volt aztán egy autó váltás után valamiért konstans 7-10 közötti fps-t kapok hiába állítottam bármit....Van valami gomb amit megnyomhattam ami ezt befolyásolja vagy mi a retkes szarért kezdte ezt el csinálni?
-
IreN!CuS
őstag
Nekem is van egy-két bajom , dfgt-vel próbálom üzni a dolgot ,viszont AC-ban egyenlőre nem találom a beállítást amivel jó lenne.
A túl sok (már 30% körül az) a ffb akkor a kormány nagyon furcsán viselkedik , elég netszes hangokat ad ki magából . Nehéz elfordítani , a rázókőre pattogós/remegős hangot ad ki az útegyetlenségeket szintén nagyon rosszul kezeli akkor is az előbb említett két dolog zajlik le . rf1-ben nem volt ilyen problémám , bajon itt mitől lehet?Az sem tiszta ,hogy most a driverben beállított értékeket használja vagy az ingame értékeket?
-
IreN!CuS
őstag
Lehet meglepem magam karácsonyra az A C -vel , kéne már egy kis váltás a régicske rf-ről , hátha bejön
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések