Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doblós
aktív tag
Üdv Urak!
Végig toltam a Beowulfos küldit,azért járt volna valami esetleg?
-
malacka87
őstag
Ezek a mytic weaponok fejlődnek velünk együtt vagy amelyik szinten kiszeded ott marad?
-
S e t h
nagyúr
Mai tipp.
A sokakat esetlegesen zavaró eltorlaszolt ajtók esetében működő alternatíva a dive of the valkiryes képesség, amelyet használva az ajtó túloldalán lévő retesz is megsemmisül.
Van aki azt mondta müködik robbanó nyílvesszőel is, én ezt akkor szoktam használni, amikor nincs kedvem olajos korsókat keresni és ajtót kell berobbantani.
-
nubreed
veterán
Nickel ingotot hol lehet értelmezhető mennyiségben farmolni?
-
Motyi
senior tag
Neked legalább elindul. Én megjelenés napján megvettem, letöltöttem és csak a splash screenig jutok indításkor (valhalla logó) aztán nem történik semmi. Netet végigtúrtam, csomó embernél van ilyen hiba, semmilyen javasolt megoldás nem segít (még win reinstall sem). Support ticketet írtam amire 6 napja várom a választ.

-
Triathlete
senior tag
törölve
-
Skynet258
veterán
Ha már skillek, a Polygon szerint ez a 10 legjobb skill - közte van a szóba került Missile Reversal is.
-
Peace
nagyúr
-
nubreed
veterán
Én megszereztem a skill treeben a heavy dual wieldinget és először a már fent említett Kendallt egy kétkezes karddal és egy heavy pajzzsal akartam legyakni. De rájöttem, hogy ez rohadtul bénán működik ebben a játékban, vagy én nem éreztem rá valahogy. Nekem sokkal jobban bejön a jobb kézben axe, bal kézben meg egy hammer vagy egy másik axe harc modor.Én mind a 3 irányba elindultam, tehát bear, raven és wolf is, de a wolf van a legkevésbé "kitöltve" inkább a raven és bear részére koncentráltam a skill treenek, azért mert mind a 3 részen van olyan ami jól jön/jött.
-
Peace
nagyúr
Én kaptam egy medvés szettet Uplay+ előfizetőként, nekem az egyelőre teljesen jó. Mondjuk nem is néztem utána, hogy milyen cuccokat lehet összeszedni. Az egész karakterem a medve szettre és a piros csillagképekre épül. Most kísérletezem éppen, hogy a két darab kétkezes fegyver vagy a sima pallos a hatékonyabb?
Nem írja kis a DPS-t sajnos a játék, úgyhogy passz. Sajnos nagyon lomha a két darab kétkezes harcmodor, a pallossal aprítás gyorsabbnak tűnik...... -
nubreed
veterán
Ez nagyon jó tip, köszi! Tegnap 3-szor futottam neki Kendallnak és mindig legyakott a rohadék. A végefelé elfogyott a türelmem és ilyenkor már nem koncentrálok eléggé a védekezésre és az elugrásokra előle, pedig a health bar -jának már a 80% -át leszedtem. A missile reversal merre felé van a skill treeben?
#474 S e t h: Melyik settért mentél?
-
S e t h
nagyúr
Zealotok ellen tipp.
A missile reversal skill életmentő. Távolságot kell tartani a "szörnytől", belockolni, majd az általa eldobott lándzsákat rá kapásból vissza is dobni. Hiába tudja némelyik gyógyítani magát, a lándzsa megfekszi a gyomrot.
Most nyomtam le 70-es szintűként egy 280-as példányt, szerintem el is indulok megkeresni a legendás kardot, mert eddig ez tartott vissza. -
nubreed
veterán
Igen ez engem is idegesít!
Más: Van egy csomó video a YT -on, hogy a különböző high end armor setteket hogyan lehet korán megszerezni a játékban. Te csináltok ilyet, hogy minél hamarabb célzottan meglegyen az adott set összes része vagy ahogy halad a sztori meg az egész, szép lassan szerzitek meg?
-
Skynet258
veterán
Küldetéses bug-om még szerencsére nem volt de valószínű hogy idővel belecsúszok majd én is egybe...
60 fölötti power van már pedig rengeteg felfedeznivaló van még hátra. Tippek trükkök a játékhoz, ma találtam nekem volt ami segített.
-
Skynet258
veterán
Amúgy baromi bugos a játék, jobban mint a többi AC amivel játszottam. Még jó, hogy ezt elvileg több ideig fejlesztették, több bugot tudtak beletenni.
Állandóan beragadok a sziklákba és ott remeg a karakter, a társ NPC útkeresése baromi nyögvenyelős, töltőképernyő alatt az előbb megnyúltak a textúrák... és rengeteg apróság. Remélem mielőbb jön egy patch mert ez ez vicc. Ettől eltekintve továbbra is órákig tudom tolni és alig várom a következő session-t de ennyi bug-ot rég láttam. -
malacka87
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sorry. Mind1 sehogy sem működik. 1 órás rollbacket toltam. Eltűntek az npc-k is a környékről.
-
malacka87
őstag
Hali tudna valaki segíteni? Segítettem megépíteni a házat a jósnőnek, majd elküldött Asgardba. Fő küldi után nem engedi bezárni a kaput és így nem tudok kijönni onnan. Valakinek működik?
-
GAbre
veterán
Valakinek 5let erre a bugra?Ha másnak is van/volt ilyen.
[link]
Már 4x visszatöltöttem mentést.
Elmegyünk a moló széléhez,és marad a kövessem őt,de nem tudok vele beszélni,lesz 1-2 auto mentés is,eltűnik a jel a feje felől.,és itt vége is.
Több játék újraindítás,beálltam a tűzbe meghalni de semmi.
Napokkal kezdés után,már az első questeknél beakad a játék.
Szép mondhatom.... -
nubreed
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
Igen, állandóan he 1-1 screenshot fölé viszem az egerem. Legalábbis tegnap este ez volt.
-
melega
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Ne né offline játszok.
kipucoltam az összes 55-ös szintű területet 43-as szintű vagyok most a 20-as szintűek következnek, utána az első főküldetés.
A melléküldetésekbe csak azok a melléküldetések nem sikerültek ahol 160-as meg 320 as szintű bossal vagy farkasokkal kellett harcolnom, a többi az megvan a ládák mind, ahol a vikingeknek vagy civileknek kellett segíteni ott nem mind,
Már az egész térkép föl van fedezve.
43-as szint alatt 43-as power szintet értek.Lehet a végén 360-as szintű leszek.
Videókat viszont nem nézek róla nem akarok spoilert.
-
kalozhun100
őstag
Másnak is Online Service Errort ír? Nekem már fél órája.
-
melega
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Arra gondoltam powerre, nekem már 37 kelet Angliát East-Englandot kipucoltam kivétel
a két kincs amihez egy 160-as, és egy 320 as szintű valamit is le kell ölni akkor adja meg a játék a két káést amit egy szoborba kell szúrni, a harmadikat főküldetésben kell megszerezni, d3e ott még nem tartok. Most a többi 55-ös szintű terület jön, utána a 20-as szintűek, utána megyek a főküldetésre
-
Liner
aktív tag
Köszi! Miután megkérdeztem rájöttem.
Már csak egy dolog zavar de az eléggé. Most valóban csak 4 melee abylitit kapunk? Ugye Oysseyben a 0 val kaptál egy új tiszta ability
helyet. -
Nandinagy
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Az a szint
Térképen látszódik -
melega
őstag
Na srácok én már az összes fast travelt aktiváltam most pucolom ki az 55-ös és a 20-as szintű területeket 32-es szintű vagyok.
Utána jön a fősztori Angliában az első küldetés Norvégia után.,de abba is ha 90-es és 130-as szintű leszek irány azoknak a területeknek a kipucolása.
Utána megyek tovább a főküldetésekre. -
nubreed
veterán
Igen, ezek engem is zavarnak, ez furcsa, mintha ebből a szempontból félkész lenne a játék.
Más: csak nálam van ilyen "gyönyörű" glitch néha a felhőknél? Nem mindig csinálja de néha elkezdi és akkor ilyen:

És ez állandóan változik, néha, ahogy mozgok a térben, sokkal csúnyább is tud lenni.
-
S e t h
nagyúr
Örülök hogy egyre jobban nyomják az rpg elemeket, viszont van ami egyszerűen böszmeség és nem értem miért csinálták meg így.
- a boltokban miért nem lehet látni a vásárolni kívánt fegyver, páncél statjait? Vakon kell megvenni mindent.
- miért nem látható, hogy egy adott küldetésnek mi a javasolt szintje?
Az még hagyján, hogy elvállalok egy napi küldetést, aztán amikor elfogadom akkor kapok róla tájékoztatást, hogy javasolt szint 130, én meg 50 voltam, de ezt akár ki is hagyhatom, hiszen amikor lejár az időlimit, akkor nem történik semmi.
Viszont sokkal gázabb, hogy állok neki egy főküldetésnek, elrak egy olyan helyre a térképen, ahonnan csak akkor van kiút, ha befejezted a feladatot, majd kiírja, hogy javasolt szint 90, én meg 40 voltam.
Vissza kellett töltenem egy korábbi állást, mert nem tudtam megcsinálni, majd később próbálom, amikor fejlődtem, de akkor is fura nekem ez a két fenti dolog. -
hoolla
aktív tag
Meg az elejen gondoltam felporszivozom a mapot amig a tobbiek varnak a kikotoben angliaba indulasnal... Az egyik barlangban egy kek ikon, amikor a kozelebe ertem atvaltott kek, de valmifele harcos fejje... namost a barlangban feluton van egy kisebb nyilas amin at kene bujni hogy eljussak az ikonhoz/mellekkuldihez, de nem megy at az emberem a nyilason. Nagyon ugy tunik hogy program hiba. Ez bosszant. Nektek sikerult atverkodnotok magatokat ott?
Amugy eleg jol fut 2080ti vel 3440x1440 nem megy le 60 fps ala. atlag 75-80 fps korul mozog ultra es very high beallitasokkal. De kellett az uj driver mert a regivel addig futott csak jol amig jott egy atvezeto video, onnantol elkezdett laggolni es szetesni a jatek. Az uj driverrel nem csinalja.
szerintem amugy tuti nincs kesz a jatek. Vannak a vizbol, hegybol, hobol kirepulo madarseregek, az egyik fele az evezo emberkeknek lefagy es ugy marad az egesz ut soran mig a masik fele evezik rendesen. A kisboltos csaj csak ugy mozog es tatog, de semmi ertelme nincs annak amit csinal, Sziklafalbol elobujo ellensegek stb... Amugy teccccik es varom hogy angliaban is felfedezzek. De azert remelem hogy jon egy nagyobb pecs hamarosan. -
Skynet258
veterán
válasz
hdekakas
üzenetére
Én egyet nyomtam az elején, a szöveget eléggé elnyomtam mondom majd menet közben rájövök, aztán azt se tudtam mi van. Végül addig szerencsétlenkedtem amíg vége lett a menetnek és nyertem. Passz, hogy miként hoztam össze, a menet felétől próbáltam rájönni a szabályokra.
Az biztos, ha összejön annyi világító cucc akkor el tudod sütni Thor villámát és az két kavicsot kilő az ellenféltől, használtam vagy háromszor és így nyertem.Most rákerestem, itt vannak tippek a minijátékokhoz meg szabályok.

-
hdekakas
senior tag
A dobókockás, kavicsos mini game-ben mi a játék lényege? Csak úgy random válogattam hogy melyik ikon legyen, ki is kapok mindig.
Angolul meg nem értem annyira, hogy leírja. -
rumkola
nagyúr
-
Liner
aktív tag
Sziasztok elnézést én néztem be valamit vagy valóban nincs hárítás/védés mint ugye a valóságban. Másik, hogy oltári gyanus Nekem ez a skillfa és nem hiszem, hogy melee képesség pld több lesz 4 nél mert mivel váltok? Plz help.
-
Kylesa
aktív tag
[link] tf
-
Zoolee1976
aktív tag
Ennek lehet köze egy meg nem értett gamerhez a kiadó részéről?
https://444.hu/2020/11/13/fegyveres-ejtettet-tuszokat-az-ubisoft-montreali-irodajaban -
Skynet258
veterán
Én egyre jobban rákattanok. RDR2-nél is addig húztam a számat amíg a hóban kellett szórakázni, kell nekem ez a napsütötte táj. És annyira jól játszanak a fényekkel, baromi hangulatos. Római romok között botorkálni, rohangálnak az állatok az erdőben, a napfény átszűrődik a fák között... tök stílusos és hangulatos az egész.
A nagyobb épületek is tök jól ki vannak dolgozva ma is azt fotózgattam.
-
melega
őstag
Srácok most kezdtem a játékot, és hozza amit vártam tőle.
Most jutottam el Angliába Norvégiába már mindent felfedeztem
Kalandozni imádok benne, de a régiekben jobb volt.18 as szintű a karakterem.
-
Kylesa
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Nem, valóban nem kellett minden kérdőjelet megcsinálni platinához (csak felfedezni az összes területet, ez a kérdőjeles helyeket nem minden esetben érintette), de - ahogy nubreed nagyon jól leírta fent - a hozzám hasonlós kimaxolós játékosok azért gondolom megpróbálkoztak vele, mert így éreztük teljesnek a végigjátszás élményét. Az elején (értsd: első 50-100 óra
) még érdekes volt tisztogatni őket, de egy idő után azért már eléggé elszomorodtam, amikor átértem egy új területre, és megint ott termett hetven kérdőjel a semmiből.
Arra meg nem vitt rá a lélek, hogy ott hagyjam őket. Az Originsben már lemondtam róluk, végképp nem volt hozzájuk türelmem (nekem Odyssey volt az első AC-m, és rögtön utána álltam neki az Originsnek, ez hiba volt), de attól még szerettem volna mindet megcsinálni, ahogy majd a Valhallában is szeretném.Tanulva a fentiekből, a Valhallát majd csak később, nagyjából bugmentesítve és leárazva fogom csak megvenni, noha legszívesebben már most megtenném.
-
nubreed
veterán
Nem, de elég. Az UBI nagyon helyesen érezte azt, hogy nincs az rendben, hogy telebasszák a térképet kérdőjelekkel meg mindenféle dolgokkal, amik egy idő után rohadtul repetetívvé válnak és ahelyett, hogy a felfedezés örömére koncentrálna a játékos, egy kényszert érez, hogy hú, most ezt is meg azt is meg kell csinálni. Szerintem a Valhallában jól eltalálták az arányokat, nincs telecseszve a térkép felesleges dolgokkal mint ahogy az volt pl az Originsben vagy az összes azt megelőző AC -ben, az már lejárt lemez, el kellett szakadni ettől.
-
Nandinagy
addikt
Hát nézd van belőle pár. Annyi kétlem, hogy van mint az Odysseybe.
A legtöbb nem hosszú feladat. pl.:volt egy olyan mikor egy kislánynak kellett visszahozni a lovát kb 30 méterről és hasonlók.
Egyébként a platinához nem kellett minden kérdőjelet megcsinálni a többi részben sem, nem?
-
Nandinagy
addikt
Nem kérdőjelek vannak rajta inkább színes pontok(artifact,mysteries,wealth(?)). Szerintem egyébként a térkép nagyon jól eltalált
Engem leginkább az a része zavar, hogy a küldi nem írja ki hanyas szintű. Volt már, hogy párbajra hívtak aztán 190es volt az ellenfél, de csak párbaj közben derült ki.

Változatosak a mellé küldik egyébként. Nekem legalábbis az jött le eddig. -
Kylesa
aktív tag
Egy számomra sarkalatos kérdés: a Valhalla térképére is sikerült annyi kérdőjelet pakolni, hogy az egyszeri acsivadász játékos hülyét kap, mire mindet felfedezi?
-
VTom
veterán
Ezért is akarom megvárni a next gennel, bízom benne, hogy kap még valami patch-et addig.
Az Odyssey színvilága egy napos, mediterrán országé volt, nagoyn jól visszaadta.Origins meg ugye sivatag, és oázisok, az is 10 pont volt nálam. Ezek szerint ebben a részben is eltalálták ez,t mondjuk ezen nem lepődök meg, ezen a térem mindig is páratlanok voltak a Ubi játékai.
-
S e t h
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amikor lovagolok a völgyekben, erdőkben, utakon, akkor időnként olyan érzésem van, mintha a Kárpád-medencében lennék, ismerős a hely.
Tegnap néztem meg a korábbi mentett képeimet és meglepődtem, hogy az Odyssey mennyire túl volt húzva, a színek időnként irreálisen élénkek voltak, itt viszont természetesnek hatnak.Az Origins nálam egy sárga folt, minta a Tatooine.
A Valhallát- hibái ellenére- a hangulat adja el. Egy inváziós erő tagjaként, diplomáciai körítéssel, az eddigi legtöbb rpg elemmel, jó sztorival számomra telitalálat. Nem gondoltam volna, hogy a Tsushima érzést még át tudom élni idén egy játékban.
Nekem két dolog fáj. Ki lett herélve a madár, ami érthető, mert nagyon nagy könnyebbséget jelentett vele a játék, de jelenleg szinte nem is használom.
A másik a mimika, ami nagyon kezdetleges. Hiába a jó sztori, ha ha az érzelmek nem tükröződnek az arcokon.
-
S e t h
nagyúr
-
nubreed
veterán
válasz
centrino
üzenetére
Nálam meg pont fordítva. Számomra a Valhalla annyival magasabb szinten áll az Originshez képest (de még az Odesseyhez is), hogy az csak na. Egyedül az alacsony felbontású textúrákat nem tudom megemészteni de amúgy számomra ez eddig egy tökéletes játékélmény, teljesen el tudok veszni a világában. (egyedül az Animusos baszakodásokat nem szeretem, nem arról volt szó, hogy ezeket teljesen kiveszik a játékból?).
-
centrino
senior tag
Nekem valami egyszerűen nem akar összeállni...
Originsbe Odysseybe többszáz óra csak úgy beleugrott, élveztem minden percét.Valhalla eddig tíz óra, de az is kínkeserves... Karakterek, játékmechanika, sztori, raid... Nem tudom, de előző kettőhöz képest számomra egy sokadrangú játék, amivel minél inkább akarok játszani, annál inkább unalomba fullad.
Kár érte, szerettem volna szeretni.
-
VTom
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Odyssey 130km2 tenger nélkül, Valhalla 94km2 tenger nélkül az ábra szerint.
IGN-en jelent meg erről cikk, ott kicsit kevesebbet írnak: link
-
VTom
veterán
Nem szeretném szétoffolni a topikot, csak itt talán vannak, akik hazsnálják a Ubisoft Connect-et.
Nem teljesen világos, hogy csak akkor vihetem át a mentéseimet, ha most elindítom PS4-en a játékot, aztán veszek pl. egy Boxot, és ott is?
Vagy az eddigi Ubisoft Club-ban elérhető progression és mentés is átmegy?
Vagy a PS4-ről PS5-re váltásssal automatikusan átmegy a PS+ miatt?
Nem szeretnék elbukni 165 óra Odyssey-t, be szeretném fejezni még a Valhalla előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem írja kis a DPS-t sajnos a játék, úgyhogy passz. Sajnos nagyon lomha a két darab kétkezes harcmodor, a pallossal aprítás gyorsabbnak tűnik......
.