Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
-
hdekakas
senior tag
Na, az én hibáim közül megint egyiket sem javította ez a 16 gigás patch sem.
Őszintén, nem is reménykedtem már. -
VTom
veterán
Jöhet is a hotfix ami VISSZATESZI A LÓDOBOGÁST A JÁTÉKBA, mert kurva idegesítő így..
PS5. -
válasz
paisacha
üzenetére
Nekem 1,5 óra játék alatt 1 crashem volt, először én is megijedtem. Nekem mindig a térképnél szokott crashelni, mindenkinél így szokott lenni?
Korábban mondta az Ubi hogy a grafikát is fejleszteni fogják még, nekem van csak olyan érzésem hogy tényleg így van, mert egyre álleejtőbb a grafika? Konkrétan most jutottam el Southexehez és az erdőben majdnem becsináltam a látványtól.
-
paisacha
tag
1.2.0-ás patch óta nekem 10-15 percenként crashel (PC)...
Más is tapasztal hasonlókat...?
-
raskolnikoff
őstag
Ha még történetre vágysz (bármennyire is) akkor ezek az opciók maradnak:
- pucold ki a rend tagjait (egy apró küldi jön utána)
- animus anomáliákat csináld meg (utána kapsz egy videót)
- mellékküldetések (kék pöttyök)...melyik milyen lesz
ezek után én is befejeztem. várom a dlc-ket.
-
Egy kis story megértés:
Lundenben vagyok, a királygyilkosságot nyomozom. Nem igazán értem azt, hogy a gyógyító papnőt hogy tudták becserkészni az Orderbe. Arrow szándéka érthető az északi dánok miatt, de ő neki ez miért volt kifizetődő? Compasst még nem nyomoztam ki, utána kiderül minden? -
kovsol
titán
Tegnap végeztem a Randvi álltál adott szövetséges szerzeszerzős résszel. Ki is írta felszabaditottam Angliát. Most innen mi a teendő? Ennyi volt a játék? Nem adott új küldetést. -
S e t h
nagyúr
válasz
hdekakas
üzenetére
Vhogy most sem érzem úgy, hogy frankó lesz, mivel olyan a küldetés, hogy legalább 3 féle módon bugzik be, az ubisoft meg vakarózik, hogy mi a francot csináljon vele.
Az a legszebb, hogy előrendeltem a játékot és azóta akár akciósan is megvásárolhattam volna már az elmúlt 3 hónapban, amióta nem tudom folytatni a főszálat.
Ubi oldalán több mint 700 hozzászólás van a küldetés topikjában, a staff már alig mer benézni.
-
-
S e t h
nagyúr
Holnap patch, elméletileg megint javítják, amit már egyszer korábban, ergo nem ringatom magam abba, hogy esetleg tudom folytatni a játékot.
Ennyi idővel a játék kijövetele után nem semmi mennyiségű bug.Xbox Series X|S: ~17.97 GB
Xbox One: ~12.81 GB
PlayStation 5: ~12.28 GB
PlayStation 4: ~12.6 GB
PC: ~15.85 GB -
unreg1
tag
Látom egyeseknél, hogy mutatja az opálokat a térképen, azt hogy csinálták?
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! Tegnap megvettem a Valhallát, uplayes verziót.
Még az elején járok, a havas részeken, 4k ultra beállításokon játszom. Az a problémám, hogy a látvány a ps3 as Uncharted 3al vetekszik, homályos az egész, ez miért lehet? próbáltam játszani a beállításokkal, de továbbra is ilyen homály maradt az egész, így elég csúnyácska.Konfig:
Ryzen 7 2700X
16 GB DDR4 3200 mhz
GTX 1080 Ti -
NB2
aktív tag
Nagyon régóta fogalmazódik meg bennem, hogy írjak a játékról, de szerintem el fog maradni

Szóval ha az Origins a 100 ez a Valhalla 70. Mivel most nyáron toltam mindennel együtt újra az Originst, friss az élmény és az sokkal, de sokkal jobb mint ez. Hétfőn tettem le a játékot, úgy, hogy Jotunheim környékére nem megyek, mert elég volt! Sok, unalmas, ismétlődő. Az ubinak üzenem, hogy a kevesebb néha több. Nem azt mondom, hogy a Valhalla rossz, de az Origins jóval kevesebb hibát és kevesebb idegesítő dolgot tartalmaz mint ez. A térképtől kezdve a madáron át, a lopakodáson, a side-questeken, meg még sok más ami nem jut eszembe, szóval ezek tök jól működtek Egyiptomban itt nem. -
VTom
veterán
Az Origins volt a legjobb AC, az élő, nyílt világgal, a tábor/erőd pucolással, hogy végre behozták a normális lopakodást, zseniális a hangulata, igazi mestermű. (80 órát tettem bele)
Az Odyssey egy hasonlóan felépített ógörög kalandjáték. (200 óra)
A Valhalla a kettő átgondoltabb, letisztultabb kiadása, jó, és ötletes történettel, csodálatos grafikával. (88 óránál járok)
De ettől függetlenül amit kérdezni akartál, azt még mindig úgy mondjuk magyarul, hogy jobb nála. -
Szabi®
veterán
Ps5-ön tolja valaki ? Milyen lett a game ? Grafikára bejön amit láttam, de a sztori érdekelne, az Origins nagyon tetszett, attól jobb lett ? vagy rosszabb ?

-
kovsol
titán
Van már arról hír mikor jön az első DLC?
-
hdekakas
senior tag
A window mode nálam is sokszor átáll full screen-rl. Úgy látszik, ez a hiba is meghaladja a programozók képességeit, -mint oly' sok, már 4 hónapja.
-
Dobi 562
addikt
Sziasztok!
PC-s jatekosok! Nalatok megjegyzi a jatek a grafikai beallitasokat? Nalam minden egyes inditas utan ujra kell konfiguralnom nehany dolgot (fps limiter, window mode, v-sync).
Igazabol megvan fel perc alatt de megis zavaro. Otlet?
-
NB2
aktív tag
xbox
nem tudok redanal felvenni küldit, online errort ír ki
másnak megy? -
Ma már másodjára crashel a játék az asztalra Lunden környékén. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
hr2
őstag
üdv.
Van valami tippetek Fenrir-hez?, nem nagyon bírok vele. -
Reaper
őstag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Jól írtam, rendes 2 kezes kard az egyik kézben, igen skill kell hozzá. Nagyon lassan csapkod vele, de tömeg oszlatásra nekem bevált, meg tetszenek a kivégzések is, csak úgy hullanak a fejek.

Esetleg, ha találok még egy pallost, ami tetszik, akkor kipróbálom a 2db kétkezes kardos mókát is. -
kovsol
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Blockolni is tudsz, és van egy olyan skill, hogy az elsődleges, és másodlagas fegyvert felcseréled. Ilyenkor tudsz vele sebezni is.
Én a két egykezes fejsze, és a két dárda között szoktam váltogatni épp milyen kedvem van.
Én amúgy dodge párti vagyok, nem szoktam nagyon parry-t használni. -
kovsol
titán
válasz
S e t h
üzenetére
Én most 250-es vagyok, és fegyverem, armorom kimaxolva fejlesztve. Hard fokozaton tolom, és kb instant hal minden a két dárdával, pedig 250-es területen mozgok.
Múltkor 230-as szinten betámadtam egy 280-as paladint(vagy minek hívják), és gond nélkül lemészároltam. Lehet kicsit korán lett maxos az armor, és fegyver fejlesztésem.
-
Ti melyik harcstílust pártoljátok?
Van itt 1+1 fegyver, vagy kétkezes kard/bárd, vagy pajzs+egykezes fegyver.
A pajzsnak egyébként milyen értelme van? Parryzni kétkezessel is lehet normálisan pl.
Olyan mintha dísz lenne? Mert amúgy tetszik mint kellék, olyan vikinges. -
szasanyi
félisten
Sziasztok! Be lehet már szerezni valahol jó áron? Tehát ahol nem 10k+ Köszi!
-
Ez nem is jutott eszembe, de ezzel Angliában is fogsz találkozni. Egyébként Norvégiában vannak olyan soundtrackek, aminek szintén csilingelő hangjai vannak.
Hogy mi értelme volt? Nem tudom, mert egyébként olyan szép fényesek, hogy simán ki tudod őket szúrni messziről is.

-
noxon
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére

És annak mi értelme volt belet tenni, ilyen szép csillingelő hangot egy sima fém lelőhelyhez

-
noxon
őstag
Helló. Nem rég kezdtem. Az a csillingelő hang, bizonyos részeken. Az mit jelent? Nem találtam arra semmit.
-
noxon
őstag
Helló. Az expolation difficulty 3 verziója között mi a különbség?
A Pathfinder mutat legkevesebb infót? -
-
hdekakas
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Azonos szintűvel én nem foglalkoznék, túl nagy vesződség a semmiért.
Anno én is próbálgattam. Aztán haladtam tovább a történetben meg a felfedezésekben, nőtt a szintem. Később meg már pár csapás és annyi nekik.
Pikk-pakk eléri az ember a 2-3-4százas szintet, és akkor meg már kábé sima kis katona szintűek hozzád képest. (Kb 500-as szintűnek megfelelő vagyok, 402-es szint, meg vagy 90 mastery pont, legendás fegyverekkel. És még a dupla lándzsát fel sem vettem, inkább két sword-del nyomom, az olyan hogy azért kis esélyt adok az ellenfeleknek is.
)
Meghalni nem is tudom mikor haltam meg utoljára, kábé 100 órával ezelőtt.
Ja igen, meg később lesz 5 gyógyítód is, az is sokat fog segíteni. A skill fán meg a 3 adrenalin slot is ad annyit, hogy akár érintkezés nélkül legyepálod őket.
-
-
Adott egy zealot. Very hard difficult.
Power 90 és kb én is az vagyok. Nyilazás, blokkolás, ability megy, de a páncélját kb áttörni nem bírom és szinte végig védekezik. Van olyan fegyver ami áttöri a védelmet , vagy felejtős?
Neha úgy érzem jobb futni és nyilazni, de az se véges.
Milyen fegyver töri át a védelmet ? Vagy mit csináljak ? Az a baj a nyílt harc tölti az adrenalint is... -
-
-
noxon
őstag
Helló, ez az epizód időrendben hol helyetkedik el az Odysses és Originshezt képest?
Köszi.
-
Ubi Connecten más se tudja elindítani a játékot? Mi a túró van?

-
hdekakas
senior tag
Nálam egyedül a halak eltűnését javították. Mást nem.
És külföldi fórumokon is ezt olvasom. Nem javították pl hogy lehessen találni big flatfish, big mackarel halat, nem javították a beragadt total progress százalékokat, nem oldódnak fel a már régen megcsinált kihívások. Továbbra is hibás az inventory menü statisztika. És még lehetne sorolni.
Szóval úgy tűnik, belebukott Ubi ezekbe a hibákba, egyszerűen nem tudják javítani.
(Far Cry 6-ot is februárról eltolták előbb úgy tűnt, májusra, most meg már 2022-t rebesgetnek. Szóval van baj...) -
Nekem PC-n eddig semmilyen gondom nem volt, viszont azt észrevettem hogy mintha szebb lenne a játék és jobban futna, de ez lehet csak egy pillanatnyi effekt vagy időjárás hozadéka.
-
Nekem most a mai frissítés után egy olyan kis móka jött elő, hogy gyors utazások után, amikor kicsit hosszabb a töltés, a maxra fejlesztett Moonlight baltám egyszerűen kikerül a használt felszerelések közül, bekerül a tatyóba és teljesen lekerül róla az összes fejlesztés. A fejlesztések költsége visszakerül inventoryba.
Szerk.: Most nézem, ha felfejlesztem a fegyvert, elmentem az állást, utána rögtön betöltöm, akkor is ugyanez történik. A töltőképernyőn még a hátamon a balta, de amint betölt, az bekerül az inventoryba
-
kovsol
titán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nekem 70 óra alatt még nem fagyott ki egyszer se a játék PS5 verziója, na ma kifagyott.
A másik ami előjött új hiba, hogy a kép bizonyos helyeken elkezd darabokra esni, mint amikor a PC-n a v-sync nincs bekapcsolva, és túl magas az FPS. Most komolyan konzolon én ilyent nem láttam, pedig már több generáció óta használok konzolokat.Nekem van egy olyan gyanúm, ha ezek valamit javítanak, az arra vonatkozik, hogy nem fog többet előfordulni, de aki már ráfutott a hibára annak nem fog soha megjavulni.
-
Ja, az nem rossz, ha már összeszedett az ember mindenféle fegyvert, meg páncélt, lehessen is mire használni. Cserébe az egyik gombás küldetés ugyanúgy sz@r maradt, nem lehet megcsinálni. A hajós raidnél a hajó kiugrott félig a partra, nem tudtam tovább menni. Egyszer csak sikerül rendbe rakni ezt is...
-
kovsol
titán
Az új River Raids játékmódhoz 214 a javasolt power level.
-
kovsol
titán
Ps5 patch most töltődik 11,15GB
-
ChoppR
tag
Tegnap végig toltam. Nagyon tetszett a befejezés. Gyorsan megszereztem még Odin lándzsáját. Az elég faszántos Arthur kardjával kombinálva. Ha egy ember ellen tolom, akkor lándzsa a jobb kézben, ha több ellenfél, akkor meg átcserélem a fegyvereket a kezekben és a kard heavy támadást tolom, hogy legyen a kombináció végén kisülés

Kíváncsi leszek a dlc-kre. -
S e t h
nagyúr
Mostanában lesz új patch, hosszú idő után bejelentkezett ismét a staff és biztosított mindenkit, aki november óta nem tudja folytatni a játékot, hogy rajta vannak az ügyön, vagyis ismét nem várható megoldása az általunk tapasztalt bugnak.
Én elengedtem már a játékot, vhogy még a rajongást is sikerült kiölnie belőlem a cégnek, amit sajnálok.
Nem tudtam volna korábban elképzelni, hogy több hónapon keresztül játszhatatlan egy játék egy bug miatt, az Ubisoft elvesztett pár rajongót a hivatalos oldalon olvasottak alapján.
-
-
ChoppR
tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én már raktam bele egyszer 20 órát, de újra kezdtem nem tudom megmondani milyen indíttatásból

Az "égijében" még én sem jártam ebben az újrakezdésben. Szerencsére nem előfeltétel egyik küldetésnek sem, úgyhogy skippelem, ameddig lehet. Odin spear-re hajtok, de ahhoz először végig kell játszani az egészet. Talán ma sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
NAgoyn gáz.

PS5.