- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Én a Ragnarökre kiégtem, pedig adtam neki egy év pihenőt. Előtte minden dlc pipa, alapjáték platina, de a Ragnarök lélektelensége lehozott teljesen a játékról.
Már az Odyssey esetében is húztam a számat a fő dlc miatt, de amikor itt is csak átskinezték az ellenfeleket, tele pöttyözték megint a térképet mindennel, hát, kevésnek bizonyult az 1 év kihagyás, pár óra után töröltem annyira nem tudott élménnyel szolgálni.
-
S e t h
nagyúr
Aki ps5-ön nyomja.
Nekem leszedte a ps4 és ps5 verziót és nem tudom le lehet-e törölni a ps4 verziót, nem fog-e gondot okozni indításnál. -
S e t h
nagyúr
Amikor Eivor hangja sört ad el neked.
[link] -
S e t h
nagyúr

-
S e t h
nagyúr
Elképesztő hangulatot áraszt némelyik fotó.

-
S e t h
nagyúr
Ezen nagyon jót mosolyogtam, full paraszt vagy, esetleg csak beköszönsz.
-
S e t h
nagyúr
Egyelőre egy problémám van, nem tudom miként lehet megnézni Reda napi portékáit az íreknél.
Egy ideje megvan a platina, viszont napi egyszer felnéztem, mert hajtok egy szettre, már van belőle pár darab, de most az írektől mindig vissza kell mennem majd a britekhez, hogy megnézem mi a készlet Redánál?Egyébként az ír térkép elég nagy, de most kicsit ptsd-és lettem, amikor megláttam a sok gyűjtögetni valót, nem fejeztem be elég régen a játékot.
-
S e t h
nagyúr
Egyébként ezt a halas dolgot miért övezi ekkora hype?
A vadász srác miatt, aki rúnákat ad cserébe, plusz azt a vicces kardhalat?
Mert-szerencsére-trófeák között nem szerepelt, viszont minden valhalla fórumon vezeti a buglistákat annyian panaszkodnak rá. -
S e t h
nagyúr
válasz
nitro16
üzenetére
Érdekes, mert a játékban mutatott óra és az ubi oldalán csekkolt között van 10 óra eltérés, az okát nem tudom, egyik 238, a másik 248. Gondolom azért ennyi, mert én rengeteget lopakodtam, a raidek többségét is így csináltam meg és csak akkor hívtam a többieket, amikor ajtókat kellett betörni.
Amit nagyon sajnálok a játékban azok a napi plusz redás küldetések, amik vmi brutálisan gyengék és ötlettelenek lettek.
Ugyanazt a pár küldetést kellett folyamatosan csinálni, fél év alatt ezen azért illett volna csiszolni.
A főszál, a hangulat számomra fenomenális, főleg 6 évad Vikings után, pláne úgy, hogy ez vissza is köszönt a játékban.
A skandináv mitológiát is elég jól implementálták, rossz szavam sem lehet.Valóban jó kérdés, hogy a kieg. mennyi hasznos időt ad a játékhoz, az első kiegről azt hallottam, hogy max egy küldetés és szevasz, nem tudom, hogy a druidás és Párizs ostroma mennyire fog elkényeztetni, meglepne ha képes lennék megállni a vásárlást május 13. körül, főleg az idei játék felhozatalt tekintve.
A bugokról még annyit, hogy a platinát követően is fel-feljárok napi pár percre a redás missionok miatt, de időnként muszáj röhögnöm.
Az már megszokottá vált, hogy a halak egy része a vizek felett lebeg, de ma az egyik tag, akit kiszabadítottam egy táborból, miután kiértünk, úsztunk a tábor melletti mocsárból, akkor a fószer megköszönte, majd felállt a víz tetejére és Jézus styleban ellebegett.
-
S e t h
nagyúr
Megvan a platina, hiányozni fog a viking éra, a hangulata nekem sokkal jobban bejött, mint az elődök esetében.
Innentől fogva nekem a driudás kiegészítő nem kérdés, inkább csak az, hogy megveszem-e idő előtt a season passt, a bugok eddig számát tekintve ez az ac a rekord.Fórumon talált igen jól elkapott kép.
-
S e t h
nagyúr
Két napja 97%-on álltam a játékban, ma megcsináltam az orlogot, gondoltam megnézem még a halas előtt, hogy akkor 98 vagy 99.
86.
WTF
Berakták a következő dlc trófeáit is, így kicsit távolabb került a platina, kapd be ubi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nitro16
üzenetére
Már ketten írtátok, hogy a nehézségi foknak van köze az orloghoz is.De ez melyik beállítás?
Én a combat fokát dengr-re állítottam, de ez hatással lenne rá?A weben sokan azon keseregnek, hogy milyen nehéz a három pajzsost lenyomni kb. 80-as szintkülönbséggel miközben lángolsz. Nekem kb. 5 perc volt, nagyon kell ügyelni rá, hogy amikor beviszed a halálos találatot, akkor még legyen rajtad az égő sebzés ikon, mert ha pont akkor ölöd meg, amikor elalszik a tűz, akkor nem számolja.
Easy-re kell állítani a nehézségi fokot, tőrrel levinni az életerőt, mert az nem veri szét a pajzsot véletlenül sem, majd tetőre ugrani, azt meggyújtani és íjjal, vagy lándzsa vissza dobással befejezni.
Neten volt fent videó hol van 3-4 ilyen katona nagy pajzsokkal, a 340-es szintű terület egyik településén, rohangáltam körbe-körbe, aztán a tetőn perzselgettem magamat.Nálam 50 kiosztatlan mastery pont van, értelmét sem láttam vele foglalkozni a játék végén.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nitro16
üzenetére
Nekem a horgászós még nincs meg, azt hagyom utoljára, éppen az orlogot nyomom, amitől egyébként a legjobban tartottam.
Találtam hozzá egy jó tutoriált, annak köszönhetően eddig hatot csináltam meg, volt ugyan amelyik másodjára ment, de négy sikerült elsőre, valóban kell benne taktikázni.
Viszont bele sem merek gondolni, hogy 19 van belőle.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hdekakas
üzenetére
Elképzelem mi mennyiségű bug lehetett benne, ha elhalasztották azt is, lehet el sem indult.
Én a korábbi ac-k esetében ennyi hibával nem találkoztam, lehet az is benne van ebben, hogy mindegyikkel csak jóval megjelenést követően játszottam és addigra javították őket, de könyörgöm, mennyi idő kell a launch után a komfortos játékélményhez?Mivel rászántam magam a platinára félő volt, hogy lesznek még meglepetések.
A tegnapi pl egy befejezhetetlen küldetés volt, feltúrtam a netet, december 12-én jelezték először az ubinak, azóta sem sikerült egy patchel sem megoldani, nem úgy a gamereknek, akik megoldották.
A küldetés csak akkor fejezhető be, ha a teljesítése közben átváltunk spanyol nyelvre.
Működött.
Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.
-
S e t h
nagyúr
A napi küldetések változatossága azért meglehetősen gyér, sőt kifejezetten ergya, az Odyssey után meg pláne.
Ezen azért reszelhettek volna az elmúlt hónapokban, arról nem is beszélve, hogy van olyan camp amit korábban kipucoltam, az ellenfél nem spawnolódik, ergó amikor ott van a napi küldetés, akkor csak oda kell mennem az üres táborba és eloldozni foglyot. -
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok mennyi skill van, amire lehet pontot rakni?
390-es szintű vagyok, van kiosztatlan 5 pontom, de már nem is nézegetem hová lehet rakni, de mintha láttam volna a neten 400-as szint feletti játékosokat is, el nem tudom képzelni hová lehet 400 felett pakolni. -
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Megoldás( köszi internet).
Menj vissza a táborodba, válassz ki egy másik folyót, hajózz oda, vissza megint a táborba, majd ha ismét meglátogatod a kívánt folyót, akkor már nem néznek ki úgy a helyőrségek mintha termonukleáris csapást mértek volna rájuk, a loot is megjelenik. -
S e t h
nagyúr
Nem lehet befejezni a river raidet sem, bugos.
A térkép jelzi, hogy lehet raidelni, miközben már minden porig van égetve és természetesen loot sincs, így a gyűjthető armor darab is eltűnt.
Lassan ott tartunk, hogy minden küldetés előtt el kell olvasni a neten, hogy érdemes-e egyáltalán elkezdeni.
Volt szerencsém pár ac játékokhoz, de ilyen tákolmánnyal még nem találkoztam. -
S e t h
nagyúr
Ennek a fesztiválnak mi a jelentősége?
Amit kapunk a feladat végrehajtásáért, azzal mit lehet kezdeni? -
S e t h
nagyúr
Sztorno
-
S e t h
nagyúr
Egyébként kerülném még most is a játékot.

Nem tudom, képtelen vagyok felfogni, hogy erre miért kellett várni 3 hónapot.
Beléptem és triggerelődött a küldetés, tehát volt folytatása, át tudtam adni a quest itemet a célszemélynek, eddig meg csak benne volt az inventoryban a tárgy.Bele is vetettem magam és patakvért csináltam a river raidben, meg is kellett néznem nem vagyok-e túl könnyű fokozaton, de kiderült, hogy berserkerben nyomom, viszont a két lándzsa szinte túl könnyűvé tesz mindent.
Az új berserker trap skill nagyon tetszik, lopakódos karaktereknek előnyös lehet, bár kicsit op, belőttem egy várba és kardélre hányták egymás, miközben én a naplementében gyönyörködtem.
Azt nem tudja vki, hogy az isu íjat(Noden˜s Arc), hogy lehet megszerezni?Olvastam korábbi glitchről is( sima fegyverrel ki-belépkedős mentős visszatöltős), nem tudom javították-e, de a megoldás szerint egy
?kőre kell ütni egy speciális fegyverrel ( tudom melyik, de vmiért nem tudom spoilerbe tenni telefonon) napnyugta környékén
Lehet időt beállítani, hogy ne kelljen ott sokat várakoznom?Szerk: mégis ment a spoiler.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hdekakas
üzenetére
Vhogy most sem érzem úgy, hogy frankó lesz, mivel olyan a küldetés, hogy legalább 3 féle módon bugzik be, az ubisoft meg vakarózik, hogy mi a francot csináljon vele.
Az a legszebb, hogy előrendeltem a játékot és azóta akár akciósan is megvásárolhattam volna már az elmúlt 3 hónapban, amióta nem tudom folytatni a főszálat.
Ubi oldalán több mint 700 hozzászólás van a küldetés topikjában, a staff már alig mer benézni.
-
-
S e t h
nagyúr
Holnap patch, elméletileg megint javítják, amit már egyszer korábban, ergo nem ringatom magam abba, hogy esetleg tudom folytatni a játékot.
Ennyi idővel a játék kijövetele után nem semmi mennyiségű bug.Xbox Series X|S: ~17.97 GB
Xbox One: ~12.81 GB
PlayStation 5: ~12.28 GB
PlayStation 4: ~12.6 GB
PC: ~15.85 GB -
S e t h
nagyúr
Mostanában lesz új patch, hosszú idő után bejelentkezett ismét a staff és biztosított mindenkit, aki november óta nem tudja folytatni a játékot, hogy rajta vannak az ügyön, vagyis ismét nem várható megoldása az általunk tapasztalt bugnak.
Én elengedtem már a játékot, vhogy még a rajongást is sikerült kiölnie belőlem a cégnek, amit sajnálok.
Nem tudtam volna korábban elképzelni, hogy több hónapon keresztül játszhatatlan egy játék egy bug miatt, az Ubisoft elvesztett pár rajongót a hivatalos oldalon olvasottak alapján.
-
S e t h
nagyúr
Több hét után újra leereszkedett közénk egy ubis a hivatalos ubi fórumon, ahol sajnálkozását fejezte ki, hogy a legutóbbi frissítés sem segített és nem tudjuk befejezni a játékot, de biztosított bennünket, hogy vizsgálják a bugot, időpont még tervben sincs, hogy mikorra javítható ki, ja és küldjünk minél több save filet, van aki már harmadszorra küldi be.
És én még azt hittem, hogy a cp2077 egy bugos xar. -
S e t h
nagyúr
Vmi pár napos refund lehetőség van, vki előkereste, mert az ubi staff konzekvensen kikerülte az erre irányuló kérdésekre a válaszadást.
Pár nap alatt viszont ugye nem jön elő a 100-120 óta körül kijövő bug......
Mindenesetre szomorú, elfogadom, hogy nem egyszerű megoldani egy ilyen problémát, de a folyamatos ködösítés zavaró, arról nem is beszélve, hogy végre jött update, benne van a javítás is ami semmit nem ér. -
S e t h
nagyúr
Ubi fórumán forrnak az indulatok, nem csoda, xarházi banda, 2 hónapos hibát nem tudtak még most sem javítani, bár azt írták most kijavították.
Én november közepe óta nem tudok játszani, max ha elkezdeném újra.
A cdpr és az ubisoft között az a különbség, hogy előbbi a megjelenés előtt hazudott, az ubi meg azóta folyamatosan, szánalom. -
S e t h
nagyúr
Minő meglepetés, az én bugom újfent nincs a listán, de meg sem lepődöm, mivel az ubisok még mindig a save fileokat kérik feltölteni a hivatalos fórumon, a probléma az, hogy ezt csinálják már egy hónapja.
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy javítás esetén kezdhetem elölről a játékot, amihez 120-130 óra után kevés kitartást érzek. -
S e t h
nagyúr
Nálam most értékelődött fel igazán a CP2077 után. A sokat szidott Ubisoft olyan hangulatot varázsolt vikingekkel, hogy le a kalappal, sőt, én még a Fenyx Rising esetében is csak meglepetten hümmögök, de még a Watch Dogs Legiont is be kell fejeznem. Ez a cég egy hónap alatt fél évre elintézte a szabadidőmet.
-
-
S e t h
nagyúr
130 óra körül járok a játékban és befejeztem.
Nem a végére értem, befejeztem, mivel olyan bugba ütköztem, ami miatt nem folytatható a játék, újra kéne kezdenem, de 130 óra után ez vicces lenne.
Ha szeretsz felfedezni, bolyongani és nem csak a főszál érdekel a játékban akkor előfordulhat veled, velem és még számtalan más userrel, akik hetek óta panaszkodnak is a hivatalos ubi fórumon, hogy úgy szerzel meg egy quest itemet, hogy észre sem veszed és amikor később elindulsz a főszálon és eljön az a pillanat amikor fel kéne szedned ezt a tárgyat, ami már egyébként az inventorydban van, a játék ezt nem ismeri fel, ezáltal nem triggereli a következő jelenetet ergo megálltál, nincs tovább.
Ja de, mellékküldetéseket csinálhatsz ha akarsz, de őszintén szólva nekem most elment a kedvem az egésztől, mert ugyan mi a garancia rá, hogy ezt később orvosolni is tudják úgy, hogy ne az legyen a vége, hogy újra kell kezdeni a játékot?
Érdekel a főszál, éppen ezért egy másodpercet sem töltök el többet a játékban, mert lehet elpocsékolt idő lenne csak.
Az ubisoft fórumán sokan csalódottak, mert már a mostani patch előtt is sokan írtak a problémáról, ennek ellenére a patch nem javította ki, ergo van, aki már hosszú ideje nem tud haladni a játékban, most is kiszállok, ja és kapja be az ubi, eddig csak röhögtem a bugokon, de ez más szint. -
S e t h
nagyúr

-
S e t h
nagyúr
A farkast csak akkor tudod aktiválni, ha ellenség van közelben, vagy már harcolsz is, azon kívül nekem is inaktív volt.
A zealotokhoz két skill nagyon szükséges.
A Brush with death, ezzel dodge közben lelassul az idő, indulhat a mészárlás.Missile reversal: én egy folyóhoz szoktam őket csalni, átúszok, vagy csónakba mászok, így nem ér el, aztán amikor dárdával kezd dobálni én a missile reversal skillel minden vissza is dobom, hamar elhullik ilyenkor.
Builder: szerintem ez bug, újra kell indítani a küldetést.
-
S e t h
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az adrenalin a támadástól töltődik, a játék nem támogatja a defenzív harcot, ütni-vágni kell a ellenfelet és töltődik az szépen, viszont valóban célszerű minél előbb aktiválni a további adrenalin slotokat a skillek között.
-
S e t h
nagyúr
Akinek szüksége van fejlett rúnára az megtalálja Luden város délkeleti kapujánál ücsörgő három koldusnál, akik 5 ezüst átadása után ajándékoznak meg vele.
Azt csak csendben jegyzem meg, hogy a kapun ki és belépve újra megteszik ezt, amikért cserébe a boltos 58 ezüstöt ad nekünk.
Durva exploit, tuti javítva lesz. -
S e t h
nagyúr
Köszi srácok, a szarvasos volt. Nem tudtam először, hogy ott mit kell csinálni, mert csapatostul jöttek a jotunheimi törpikék, aztán meg elvesztettem a szarvasokat, de nem is gondoltam, hogy egy mellékküldi fogja adni az utolsó követ.
-
S e t h
nagyúr
Kérdeznék akkor én is, mert ott járok ahol ti.
Befejeztem Asgardot, de hiányzik egy Ymir stone és nem is jelzi a térkép.
El kell mennem Jotunheimbe, hogy megszerezhessem valahogy? -
S e t h
nagyúr
Ez nem bug, hanem ninjutsu skill, amikor is távolról fojtod meg az ellenfeledet.
Amikor lepereg előtted életed filmje.
Aki térdelve is nagyobb mint te, de a feje neki is csak annyira kemény mint másoknak.
-
S e t h
nagyúr

-
S e t h
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Lesz olyan küldetés amikor kötelezeő?
-
S e t h
nagyúr
Vmi nem tiszta nekem a településem fejlesztésével kapcsolatban.
Minden fel van húzva, mégsem értem el a hatodik szintet, viszont azt vettem észre, hogy vannak olyan építmények amiket többször is lehet fejleszteni, és most jön a probléma, lassan nem látok már a térképen a raidelni való helyeket, ergo nem tudom honnan lesz nyersanyag.
A fel nem fedezett helyeken még lehetnek eddig nem látott apátságok, kolostorok ahol lehet raidelni?
Kínomban már a 340-es szintű helyekre megyek. -
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
[lf you ever wondered which dual-wielding weapons were the most OP, it's dual spears]
Mellékesen megjegyezve, hogy poison abilityvel megbolondítva és miasma skillel egészen brutális.
-
S e t h
nagyúr
Aki akar kihívást a játékban az ne két léndzsával nyomja, vagy tolja fel a nehézségi fokot.
-
S e t h
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ne is mondd.
Én általában stealth módban nyomok le mindenkit raidben, aztán amikor már csak a zárt ajtók vannak, akkor hívom a hajót.
Meg is történt, de senki sem szállt ki a hajóról.
Próbáltam én mindent, semmi.
El is hajóztunk, vissza is jöttünk, újra raid, semmi.
Aztán mentettem állást, és szerencsére amikor ezt betöltöttem, akkor ugyanúgy meg volt halva már akiket elfektettem és a lusta bagázs is kiszállt a hajóról.Viszont volt egy pont, amikor nem boldogultam.
Raid lement, mindenki boldog, én meg szétnéztem az apátság területén, hogy a maradék ládákat kinyissam és ekkor találtam egy még egy olyan ajtót, amit csak segítséggel lehetett kinyitni, igen ám, de a raidnak is vége lett, csapatom is lelépett és utána akármit is csináltam nem jöttek vissza, maradt zárva az ajtó.De az is szép volt, amikor próbáltuk kinyitni a nagy ládát és Eivor beesett a láda meg a fal közé.
5 perc volt mire a sok guggolás, ugrálás utóbb ki tudtam jönni, közben néztem a láda alatti textúra hibás másik dimenziót. -
S e t h
nagyúr
Van hogy csak így sikerül........
[link] -
S e t h
nagyúr

-
S e t h
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Van abban vmi izgalmas, amikor 40-50-es szintűként 200-280-as helyeket fosztasz ki észrevétlenül, persze ha lebuksz, akkor jó eséllyel humusz leszel.
-
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elég jól el vannak rejtve, de érdemes utánuk kutatni.
Vagy sok idő őket megtalálni, vagy a neten találsz segítséget best armor címszó alatt. -
S e t h
nagyúr
válasz
hdekakas
üzenetére
Én nem kapkodom levelek után, nem látom értelmét, viszont vhol olvastam, hogy vmelyik képességgel elég könnyű elkapni csak előtte aktiválni kell, lelassul az idő és így könnyebb lesz.
Én egy ideje a játék legjobbnak titulált kétkezes kardjával nyomom plusz egy pajzs, de vhogy nem jön be.
Mivel annyira dicsérték mindenhol a két lándzsás harcot is, kipróbáltam, de ezekre sem pazarolnék fejlesztést.Aztán tegnap újra felszereltem magam két tőrrel, szerintem maradok is, félelmetes amit lehet velük művelni, hátrány a kis range.
Sajnos nekem nem nagyon megy a parry, pedig vannak jó lehetőségek benne, inkább a dodge, viszont így korlátozottabbak a választási lehetőségeim, pl. szerettem volna használni azt a pajzsot, ami parryre gyógyít.
-
S e t h
nagyúr
Sztornó
Vmi nem oké a teló böngészővel, nem tudom spoilerbe rakni.
-
S e t h
nagyúr
Néhány gondolat.
- nem vágom mi a lényege jomsvikingeknek. Be lehet őket sorozni, de nem tudom mit lehet velük csinálni, időnként más játékos is besorozza az enyémet online, amiért kapok pénzt. kvázi a bérleti díjat. Olyan mint egy kezdetleges Death Stranding online kontaktálás, de még annyira sem értem, mint azt.- gyakorlatilag nulla százalékos beválási esélyem van megnyerni a sörivó versenyeket, nem sikerül akármennyit szerencsétlenkedek velük, főleg az oldalra mozgás miatt.
60 óra körül járok és csak egy problémám van a játékkal, nem tudok annyit ülni előtte, amennyit szeretnék.
Mai tippek.
Nem tudom írtam-e már, de ha két kétkezes viking (dán) fejsze van a kezeidben, akkor azzal is szét lehet ütni az azokat az ajtókat, hogy kinyíljanak, amelyek a másik oldalról el vannak torlaszolva.
A településünkön található "emberméretű" szalmabábok arra is jók, hogy amennyiben le van merülve az adrenalin bar, akkor ezeket a bábokat elég csak megorvgyilkolni és már fel is töltődtünk.
Ha magas helyről ugrunk, esünk le, akkor jó eséllyel megdöglendünk, kivéve ha aktiváljuk a skillt, ami ennek kiküszöbölésére hivatott VAGY
- mielőtt földet érünk, akkor nyomjunk egy heavy attackot és talpra esünk mint a macskák vagy
- mielőtt szintén leérnénk, nyomjunk egy térképet, majd vissza és láss csodát, már a talajon állunk. -
S e t h
nagyúr
Az Odysseyben nagyon sok értelme volt a fortok kipucolásának.
Egyszer megcsináltad az athéniaknak, következő nap meg a spártaiaknak, aztán ezt vég nélkül, annyi kreativitás volt ebben, mint egy vödör sárban.Amúgy az nagyon életszerű volt, hogy millió tárgyat cipeltél és még a vaddisznó is fegyvereket dobált, ha megnyúztad.
Nem láttam a tesztekben, hogy beszopták volna a marketinget, mert ha igaz lenne, akkor lehúzták volna az értékelésekben, ehhez képest jórészt jobbnak tartják az elődöknél.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem saját, reddit termés, de úgy gondoltam megosztom, mert engem is elvarázsoltak.
-
S e t h
nagyúr
A fotó mód ebben a játékban egészen kivételes és nem kevés időtöltési lehetőséget kínál.

-
S e t h
nagyúr
Mai tipp.
A sokakat esetlegesen zavaró eltorlaszolt ajtók esetében működő alternatíva a dive of the valkiryes képesség, amelyet használva az ajtó túloldalán lévő retesz is megsemmisül.
Van aki azt mondta müködik robbanó nyílvesszőel is, én ezt akkor szoktam használni, amikor nincs kedvem olajos korsókat keresni és ajtót kell berobbantani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest