Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
PC-re 44,78 GB a terjedelme.
-
malacka87
őstag
Nézek pár streamet eddig elég jónak tűnik! :-)
-
Grawens
senior tag
-
Pre order tölthető
-
Achar
tag
Sziasztok, szemezgetek a gépigényével, illetve magával a játékkal, a vikinges téma kifejezetten tetszik, viszont gondolkozok rajta megéri-e venni, egy játszós gép van itthon, i5 3470 + egy 1050 ti mellé, elképzelhető, hogy megbírkózik vele? Xonex-re is gondoltam, hogy megveszem, de most cserélném jövőre egy PS-re, szóval na...

-
arnikusz
veterán
válasz
Mr Chapel
üzenetére
Nem foglalkoznak vele, látod a tendencia az hogy kiadják különböző store-okba.
Aki akarja úgyis megveszi gondolják.
Én az enyémet Ubistore-ból csak a Standardot és hozzácsapták a Berserket, meg természetesen az uplay 20%-os kedvezményt mindig felhasználom.
Anno dobozossal akkor hagytam fel amikor öcsémnek megvettem a Wolfenstein legutóbbi részét és sehogy nem ment hosszú levelezés a fejlesztőkkel árán se , na ott befejeztem a dobozost. -
Mr Chapel
tag
Azt nem értem hogy a fizikai (lemezes) és a digitális között hogy lehet ilyen árkülönbség? Nem arról megy a kiadói panaszkodás folyton hogy a lemezes változatok már inkább csak nyűg, többlet költség stb... Ehhez képest észrevettem egy ideje már hogy digitálisan drágább általában minden. Hogy van ez? És nem egy-kétezer forint különbségekről beszélünk. Pláne hogy reálisan nézve a digitálisnak kellene olcsóbbnak lennie. Nem igazán ösztönöznek hogy álljak át digitálisra. Mondom ezt úgy hogy a játékaim 80% át úgy szerzem be, mert alapvetően ki akar ilyen lemez ki-be pakolgatásokkal kínlódni. Viszont ezt most én lemezen szerzem be mert 18500 vs 25000. Szállítással együtt is több mint 5 ezret spórolok.
-
front3r
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elvileg letölti magától a PS5-ös digitális verziót, mikor berakod a lemezt. Tehát nem a PS4-es verzióval fogsz játszani.
-
LendvaiFeri1
veterán
A PS4 lemezes verzió játszható lesz PS5 konzolon?
-
arnikusz
veterán
Akik előrendelték- (Ubistore-ost írom) 2020. november 6. napjától letölthetik a gamet, ami természetesen november 10.-től lesz játszható a tegnapi tájékoztató emailjük szerint.
-
kzoli89
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Magyarországon van-e hely, ahol hivatalosan be lehetne szerezni a Collector's Edition-t szobrostól, mindenestől PS4/PS5-re? (lehet, hogy a link nem működik, mert az EU site-ra mutat, és nem az international-re)
Ahogy néztem az Ubi International store-ját, abban csak PC-re van, viszont itthon meg nem találtam olyan boltot, ahol árulták volna ez, max az Ultimate + szobor, ami nem ez :/
E-Bay-ről azért nem feltétlen szeretném ezt berendelni
Üdv,
Zoli -
-
retroid
senior tag
Na? [link]
-
VTom
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
USA-ban egy héttel később állítják
-
evitiguF
senior tag
A november 10 0:00 az melyik idősáv? Ergo a kérdésem az lenne, hogy idehaza mikor tudok legkorábban a play gombra nyomni, és elkezdeni a játékot.
-
RudY
addikt
Úgy látom működik mától rendesen, ahogy ígérték és a részletes statisztikák is visszatértek végre. Origins Utazással megtett táv (m) 1 723 387 püff ... bár az összehasonlítás még foghíjas

Akinek van kedve vegyen fel cimbilistára (RudY_HUN), Valahallához is jól jön a "versengéshez".
-
retroid
senior tag
Hali
az hogy lehet hogy elvben nov 10 a megjelenés de
uPlay+/ubisoft + alatt nov 17 látszik.....
Most akkor hogy is van ez? -
Mirakuru
tag
Hi!
Na nem bírtam magammal ment a preorder a gold editionre! Nézegettem a vidiket akik már kipróbálhatták a játékot még korai fázisban és engem elkapott már így videók alapján is a hangulata. Van benne újdonság bőven, végre visszatért a lopakodás , hidden blade, saját falunk lesz amit fejleszthetünk, és a harcrendszer egyre jobb az origins óta. Season Pass tartalma is érdekesnek tűnik , úgy hogy nov 10 már nagyon várom!
Én szerettem az odysseyt is és videók alapján azt hozni fogja , nem lesz világmegváltás de jól fogok szórakozni azt hiszem.
-
RudY
addikt
Welcome Ubisoft Connect!
Angolul jobban szeretem, de szerintem többeknek hasznos lesz:
FAQ - magyarul
"Mi az az állásátvitel?
Az állásátvitel egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy az egyik platformon mentett adataidat átvidd más platformokra. Ha Ubisoft-fiókodat bármely más fiókhoz kapcsolod, lehetővé válik a legtöbb Ubisoft-játékban elért állás megtartása."Pár éve egész jó volt a statisztika és az összehasonlítás haverokéval (pl. fejlövések stb.), remélem ezt most rendesen összegyúrják és akkor tényleg szuper lesz.

-
front3r
őstag
Ez nem igaz, vannak ahol nem lehet. Ubisoft játékok esetén meg ott a Connect, azzal elvileg még PC és konzol között is át lehet a mentéseket vinni.
-
Vikus
tag
Sziasztok! Szeretném előrendelni a játékot, Ultimate edition-re gondoltam viszont ahogy nézegetem itt a felhozatalt boltok terén azért van néhol jópár ezer forintos eltérés. Ugye így is elég "húzós" az ára így 40k körül a Ps verziónak. Kérdésem az lenne tud-e valaki érdemben válaszolni rá, hogy pár helyen hirdetik, hogy előrendelői The Way of The Berserker küldivel, készlet erelyéig stb. Valahol nincs is feltűntetve. Az ultimate edition-el és hogy előrendelem nem alapból kapnám meg ezt a küldit? Vagy csak tényleg ennyire limitált, hogy pár boltnál lehet csak? Vagy egyszerűen mások nem írják oda, de amúgyis megkapom? Hogy van ez?
-
RudY
addikt
válasz
RudiLicenc
üzenetére

-
Sziasztok,
Bízom benne, hogy nem veszi senki spamnek, de vasárnap este sorsolást végzek ahol többek között az Assassin's Creed Valhalla PC-s verzióját is lehet meg lehet nyerni. Akit érdekel, mindenképpen nézzen be.
-
Derron
senior tag
Sziasztok,
Ha megveszem most PS4 lemezes verziót: [link] (Elvileg ezt vihetem majd tovább PS5 re is), akkor a mentésemet is át tudom majd emelni valahogy? Mondjuk ha azonos PS felhasználóval jelentkezek be? Vagy teljesen előröl kell majd kezdeni?
-
kalozhun100
őstag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Ne már.
-
Triathlete
senior tag
Köszi mindenkinek a tanácsot, beruháztam rá!
-
myckey
veterán
Biztos nekikezdek, ha ezt azt befejeztem....
Addigra már frissítések is lesznek, ami sosem nem baj !Tetszik az új irány, Origins és Odyssey is nagyon élménydús, teli jó dolgokkal.
Hajrá Valhalla !
-
myckey
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Originsben 140 órám van, 99% lett. Főként a történet mozgatott.
Odysseyben közel 100 órám van, a fő történetre rá sem jutok, annyi mindent tudok csinálni, ami le is köt teljes egészében.
Ez sztm a DLC tartalmakkal, 400+ óra lesz nekem. ( 24% előrehaladás mellett van majd 100 óra és térkép is 27% . 10% szinkron pont van kinyitva )
Odyssey:
Hatalmas és jól kidolgozott világ, hajózás és felfedezés, csatázás és karakterfejlődés, sok típusú feladat ami a fő sztori után is adott, döntés kényszer az interakcióknál ami kihatással van a későbbiekre. Tetteink szerint alakuló feladatok. stb....
Sok sok tennivaló, csak legyen idő. -
Submarine
senior tag
-
RudY
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Ha gondolod nézz be az Odyssey topikba ([link]), elég durván nyomják.

-
Rony949
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Az Origins és az Odyssey afféle Witcher-stílusú lett küldetések terén. Teli van rakva érdekes melléksztorikkal. Persze ne számíts Witcher minőségre, de még mindig ezerszer jobbak, mint mondjuk a korábbi játékokban. Korábbi részekben, csak a fősztori volt érdekes, a mellékküldik meg kínszenvedések.
-
VTom
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Persze, Ubisoft..

Az Originsben kb. 150 órányi tartalom van, az Odysseyben 250-300 is simán. Mindkettőben van gyűjtögetős achievement, az Odyssey-ben több. -
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Ezek az új AC játékok a sztori mód mellet tartalmaznak olyan tartalmat is ami a történet végijátszása utána még lekötik az embert, vagy kész ennyi volt? Nem konkrétan az esetleges DLC-kre gondolok, hanem, hogy achievementek, pontokat lehet gyűjteni, ami felhasználható valamilyen formában. Köszi előre is!
-
Rony949
addikt
-
VTom
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
írj a játék gyártójának/forgalmazójának.
-
válasz
kalozhun100
üzenetére
Ez elég kellemetlen.
-
válasz
kalozhun100
üzenetére
Aztán ki legyen rakva a megjelenéséig!
-
kalozhun100
őstag
Na alapjáték megvéve
Valaki tudja, akik amds kupont váltottak be mikor kapják meg a játékot? -
paltom
tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Milyen oldalon? Vagy bàrhop veszek azt beregisztràlhatom?
-
VTom
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
Egészségedre!
-
kalozhun100
őstag
9kértérivajonagame?
-
RudY
addikt
A játékhoz nem kapcsolódik, de a témát érinti.
Oldest Viking Settlement Ever Discovered in Iceland Totally Changes Viking History
[link] -
VTom
veterán
Ahogy látom sikerült lenyúlni a láb és fejlevágós animációt is a Witcher 3-ból.
Egyébként gameplay alapján nem tűnik rossznak.
-
wjbhbdux
veterán
Lirik most erősítette meg hogy az egyik Ubisoft Forward Twitch drop egy AC Valhalla Axe skin lesz 20:30-22:30 között úgyhogy amiatt is érdemes nézni aki tervezi megvenni.
-
Submarine
senior tag
Az ody-hoz képest sok változás biztos nem lesz, de jó lesz ez is sztem.
Remélem javítják az idegesítő lovat. Ha végtére is "idézve" van, minek neki befutó tér, meg a frászért megy mindig elfelé tőlem.
Nagyon remélem lesz végre pajzs, meg hamár egyszer skandináv mitológia, egy kis mágia is elkelne.
Mondjuk igazán a szamurájos részre leszek majd kíváncsi meg, hogy az mitől lesz assassin's creed, bár jobban belegondolva könnyen lehet átvezetés a ninjákhoz, az meg tiszta sor, hogy ők bérgyílkosok voltak. Szóval lesz ebből még távol-kelet is.
Aztán tudnám még folytatni, indiánékhoz is de inkább nem borzolom az idegeket.
-
RudY
addikt
Assassin's Creed Valhalla Doesn't Use the Origins and Odyssey Loot System
[link]
Based on the words of narrative director Darby McDevitt, it sounds like Valhalla won't be adopting the randomised loot system found in Assassin's Creed Origins and Assassin's Creed Odyssey. McDevitt tells the publication: "Every piece of gear is unique in the game and [can be] upgraded extensively so that when you find a piece of gear, you're excited and you celebrate it, and that can stay with you for quite a long time."He adds: "It can be viable for quite a long time. So it's quite a different approach than the previous games took."
Indeed, we get the distinct impression that Ubisoft doesn't want Valhalla to be perceived as a grind-heavy open world RPG -- a criticism often aimed at Origins and Odyssey. The Official PlayStation Magazine brings some context to McDevitt's comments, writing: "The lootbox system that featured in Origins and Odyssey appears to be gone; instead new unique weapons and gear are earned and valued, and most can be used throughout the entire game." -
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
KRoy19
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Nem a leghosszabb és a legnagyobb játék lesz a sorozatban..."
Lehet, hogy ezzel nem a már megjelent részekre utaltak, hanem az ezek után megjelenőkre.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na most akkor ez?
Assassin's Creed Valhalla map size is "a bit larger" than Odyssey's, confirms UbisoftNem a leghosszabb és a legnagyobb játék lesz a sorozatban, de nagyobb lesz a térkép mint az egyébként már amúgy is rohadt nagy Odyssey-ben volt?

-
chungee
addikt
Napot!
Lehet tudni hogy elérhető lesz-e a játék uplay plusszon keresztül

-
Rony949
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az előzetes azt mondta, hogy "Holiday". Szóval vagy November 26-án jön (amerikai hálaadás) vagy December végén (karácsonykor).
-
l.skywalker
titán
október 15?

-
S e t h
nagyúr
Ahogy mentem vissza az időben úgy lettek egyre emberarcúbbak a szereplők, Edward Kenway és az unokája kifejezetten bejött, de előbbi fia, utóbbi apja annyira antipatikus volt, hogy tomahawkot nyomtam volna a seggébe minden megnyilvánulásakor, ami nem kis dolog egy játék esetében. Originsben, Odysseyben nem nagyon mozgatott meg egy karakter sem, kevesebb dimenzióból rakták össze őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szép!

A Legion már 23:00tól elérhető volt, valaki nem állította át az órát...