Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
Árulók!!!!! Jó... én is meglesem majd.
Ez a trailer poén! -
MinionFlasH
senior tag
Végigolvasgattam a véleményeiteket, nagyon ígéretesnek tűnik, a legjobban ez tetszett:
"A lövedék oda megy, ahova célzok, milyen meglepő...és még be is talál, nem veszik el a semmiben, hát ilyet ."
-
MinionFlasH
senior tag
Mikor jön az open beta srácok?
-
MinionFlasH
senior tag
Jól értem, hogy szombat este 20-00-ig van időm leszedni és gurulni az AW-val, és megkapom az Obj 155-öt?
Rögtön hozzám vágják, vagy van vmi kikötés hány kört kell menni?
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
Srácok hol találom a prt scrn mentéseket? Amit ír User\felhasz.\saved ilyen nálam nincs....
Nagyon baba a game, full hd-n high beállításokkal szépen fut, és a grafika szemet gyönyörködtető. Ami egyedül nem tetszik, az a tank mozgás, de nagyon jó úton járnak ezzel együtt is!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Bigiordas #4191 üzenetére
Nekem 13k csatám van(volt) wotban, de ez a játék teljesen más. Amit én tapasztaltam mióta az AW-t nyomom:
- nem vagyok ideges tőle ( nem szedi ki az arty full hpról az 50 100-am)
- nem kell minden x-dik csatára várnom, hogy na majd a következő kör jobb lesz, szerintem kiegyensúlyozottabb a játékélmény, a PVP-is. Nyerni valóban nem könnyebb mint wotba, de stock tankkal sincs annyira olyan érzésem, hogy na bejöttem a nagyokhoz free dmgnak, melyik irányba induljak meghalni?!-nekem jobban tetszenek a modern tankok, a modern világ, van hatodik érzék alapból, és így sorolhatnék még 100 dolgot.
- nagyon örülök, hogy nincs nyilvános statisztika!!!Összefoglalva engem most ez szórakoztat, kikapcsol! Érdemes kipróbálni.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz KisApám #4231 üzenetére
Hagyd a francba sok a tard! Szerencsére én még csak 1-el találkoztam, persze hazánk fia volt...
PVE módban lerammolta az 1hp-s tankom(gondolom ne vegyem el előle a sebzést, másra nem tudok gondolni)beírtam, hogy gj leo, erre ő magyarul: kussolsz wotos gyerek... ennyi volt, a találkozásunk ch00per-el!!!
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
De komoly, ha a recon postot fejleszti az ember olcsóbb a prém fiók!
-
MinionFlasH
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
A 2 nap prémet halloween miatt adták?
-
MinionFlasH
senior tag
Srácok a tier VI-os prém tankok mennyire hozzák a kreditet, pl egy VFM 5, vagy MBT 70? Átlagos körökre lennék kiváncsi PVP, és PVE-re is. Lesz-volt valami akció arany vételére? Köszi szépen
Boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket kívánok Nektek!
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
1000éve nem toltam az AW-t. Letöltöttem kicsit PVE, be bohóckodtam adventi naptárt nyitogattam. Tele volt ládákkal a garázs, nyitogattam, és pusztító dolgokat kaptam. Prémium napok 1x30, 2x14, 1x7, 1x3 nap. Rengeteg kredit, van 975 aranyam.
Mi ez a bankszakadás, mondjátok már el. Csak PVE be mertem játszani mert kb. úgy éreztem magam mint vak a játszótéren.
T72 vel nyomtam, meg amcsi vonalon megyek az Abramsért. Van valami vonal amin érdemesebb menni? Nem akarok úgy mint a Wotnál, h menjünk a Tigrisért mert az a tuti, azt ismeri mindenki.
-
MinionFlasH
senior tag
Köszönöm. Idáig csak a 30 napos prém időt aktiváltam, a többire van valami időkorlát, hogy meddig lehet?
PVP pályaleírást találok valahol?
-
MinionFlasH
senior tag
PVP mindig ennyire halott, vagy csak most?
-
MinionFlasH
senior tag
Melyik most a "legjobb/használhatóbb" prémium tank? Merkava?
(#13854)
Ezeket a kuponkódokat hova kell bepötyögni? Köszi.
(#13861) scyllarus
köszönöm, keresem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest