- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, össze szeretném rakni a nyomásmérőmet egy ESP32-vel, de szerintem az 5V - 3.3V eltérés miatt akadtam el. Mi lenne a számítási módja, hogy kiolvashassam bar-ban? max 2 bar lenne, szóval ha jól tudom odáig az esp32 is elég. Előre is köszi
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, ESP32-höz szeretnék oled kijelzőt rendelni. Ez működne? [link]
-
XP NINJA
őstag
Megérkezett az ESP32 nekem is, de nem tudom összehozni a géppel..
Felraktam a könyvtárat hozzá, CP210x_Universal_Windows_Driver is meg van, de upload-nál: A fatal error occurred: Failed to connect to ESP32: Timed out waiting for packet header
Ha a boot gombot nyomom hosszan, közben megnyomom az EN-t akkor pedig A fatal error occurred: Invalid head of packet (0x65). Keresem, de nem találok megoldást
Valakinek ötlete esetleg? -
XP NINJA
őstag
válasz
Janos250 #9916 üzenetére
Amit linkeltél 5Voltos, nem is találtam 3.3-ast. Ahogy olvasgatok akkor ahoz hogy egy ESP32-vel használhassam, kell egy Logic Level Converter?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom még Arduinoval, de szerencsére programozni tudok, és alacsony szintű nyelvekkel is találkoztam már.
Kitaláltam egy projetket, amihez szeretném segítségeteket kérni, hogy mikre lesz szükségem hardver részről.
A rendszer egy autóban lenne, 4 dolgot kell mérjen, és megjelenítsen egy kijelzőn.
- Turbónyomás -1 és 2 bar között
- Olajnyomás 0-10 bar között
- Olajhő kb -40 és 150 között
- Kipufogó hő -40 és 1200 közöttLinkeket szivesen fogadnék, alap Arduinom sincsen, és kijelzőből is gondolom valami beváltat lenne érdemes
Méretben kb 4-5"-ra gondoltam. Hőmérőket még találtam alin, de a nyomásmérőkkel már gondban vagyok. pl MPXH6400AP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest