- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
XP NINJA #10110 üzenetére
Az én tapasztalataim:
Ha a feltöltés nem megy, akkor
1.) nálam az esetek 90 %-ban az USB driver a bűnös.
A windows eszközkezelőjében az látszik, hogy csatlakozott, de mégsem tud feltölteni.
Melyik windows, melyik driver? Sokféle driver forog a neten.2.) A töltési sebességet kisebbre kell venni. Akkor ugyan meg lehet közben inni egy kávét, de felmegy.
-
_q
addikt
válasz
XP NINJA #10110 üzenetére
Pedig ez jó board. Esetleg másik gép ha van még azzal lehet érdemes megnézni. Elképzelhető, hogy hibás darabot kaptál. Ha vissza tudod kérni az árát kérd vissza és rendelj egy másikat szerintem. Elmondásod szerint mindent jól csináltál. Van ismerősi körömben aki alapból táp hibásat kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest