- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Teasüti #4158 üzenetére
Szia, kód feltöltésére ott van pl. a http://data.hu/
A kódodhoz pedig annyit tudok hozzátenni, hogy optimalizálni kell. Nem néztem ugyan teljesen végig, de látszik belőle, hogy ugyan azokat a dolgokat írod le ezerszer, és ezeket ezerszer beleteszi a fordító a programodba.
A helyedben én táblázat alapján kezdenék neki, amit persze nem most fogok kitalálni neked, csak mint egy lehetőséget mondok. Ez a case ... case felejtős. Ahogy azért belenéztem, van morning, rtc stb.. tömböd, amiknek ugyan azokat az elemeit változtatod más más menükben. Ezeket lehetne egy két indexű tömbben tárolni, és nem case-vel, hanem if-fel és a gombok számából számolt indexxel dolgozni, vagy a gombok számát egy tömb alapján konvertálni indexszé, és a végén ha kell, elég egyszer is beletenni pl. a menu++ -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Remaster kiadást kap a Sacred 2
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest