- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Teasüti #4158 üzenetére
Szia, kód feltöltésére ott van pl. a http://data.hu/
A kódodhoz pedig annyit tudok hozzátenni, hogy optimalizálni kell. Nem néztem ugyan teljesen végig, de látszik belőle, hogy ugyan azokat a dolgokat írod le ezerszer, és ezeket ezerszer beleteszi a fordító a programodba.
A helyedben én táblázat alapján kezdenék neki, amit persze nem most fogok kitalálni neked, csak mint egy lehetőséget mondok. Ez a case ... case felejtős. Ahogy azért belenéztem, van morning, rtc stb.. tömböd, amiknek ugyan azokat az elemeit változtatod más más menükben. Ezeket lehetne egy két indexű tömbben tárolni, és nem case-vel, hanem if-fel és a gombok számából számolt indexxel dolgozni, vagy a gombok számát egy tömb alapján konvertálni indexszé, és a végén ha kell, elég egyszer is beletenni pl. a menu++ -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- VGA hiba
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest