- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Igen, különböző, de nem LED vezérlő, hanem elektromos autó töltés vezérlő, és annak az állapotjelző RGB ledje, mivel ennek van (többnyire) külsö led kimenete is.
3gység 3db zöld kimenetét terveztem figyelni, de tesztre egy vezérlőre kötöttem a 3 szín három lábát, ebből lett egy fehér szín, minden kivezérelve, mikor pullup-ra van húzva az arduino, ha csak a zöldet kötöm be, akkor bíbor lesz az alapszín, amire rákever zöldet ha aktív a kimenet. nem jó.Ezután jöttem rá, hogy az új vezérlők mind közös anódos, ok, de a régi az közös katódos, tehát máris UGYANAZZAL a megoldással nem menne, kétféle kivitel kellene.
Aztán ha visszafele kompatibilitást szeretnék, akkor van még egy olyan töltő amit vezérelni tudunk, de semmilyen külső led kimenet nincsezek után vagyok ott hogy mini relével oldom inkább meg, mert minden esetben egy 230V kontaktort kapcsolgat töltésre, akkor kell egy 230V relé és az kapcsolja a testet az arduino bemeneteire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest