- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Igen, különböző, de nem LED vezérlő, hanem elektromos autó töltés vezérlő, és annak az állapotjelző RGB ledje, mivel ennek van (többnyire) külsö led kimenete is.
3gység 3db zöld kimenetét terveztem figyelni, de tesztre egy vezérlőre kötöttem a 3 szín három lábát, ebből lett egy fehér szín, minden kivezérelve, mikor pullup-ra van húzva az arduino, ha csak a zöldet kötöm be, akkor bíbor lesz az alapszín, amire rákever zöldet ha aktív a kimenet. nem jó.Ezután jöttem rá, hogy az új vezérlők mind közös anódos, ok, de a régi az közös katódos, tehát máris UGYANAZZAL a megoldással nem menne, kétféle kivitel kellene.
Aztán ha visszafele kompatibilitást szeretnék, akkor van még egy olyan töltő amit vezérelni tudunk, de semmilyen külső led kimenet nincsezek után vagyok ott hogy mini relével oldom inkább meg, mert minden esetben egy 230V kontaktort kapcsolgat töltésre, akkor kell egy 230V relé és az kapcsolja a testet az arduino bemeneteire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged