- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Igen, különböző, de nem LED vezérlő, hanem elektromos autó töltés vezérlő, és annak az állapotjelző RGB ledje, mivel ennek van (többnyire) külsö led kimenete is.
3gység 3db zöld kimenetét terveztem figyelni, de tesztre egy vezérlőre kötöttem a 3 szín három lábát, ebből lett egy fehér szín, minden kivezérelve, mikor pullup-ra van húzva az arduino, ha csak a zöldet kötöm be, akkor bíbor lesz az alapszín, amire rákever zöldet ha aktív a kimenet. nem jó.Ezután jöttem rá, hogy az új vezérlők mind közös anódos, ok, de a régi az közös katódos, tehát máris UGYANAZZAL a megoldással nem menne, kétféle kivitel kellene.
Aztán ha visszafele kompatibilitást szeretnék, akkor van még egy olyan töltő amit vezérelni tudunk, de semmilyen külső led kimenet nincsezek után vagyok ott hogy mini relével oldom inkább meg, mert minden esetben egy 230V kontaktort kapcsolgat töltésre, akkor kell egy 230V relé és az kapcsolja a testet az arduino bemeneteire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 16/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest