Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Elnézést, ha nem egyértelműen fogalmaztam. Illetve a legvégén oda írtam direkt, hogy ha valami nem jó akkor egész nyugodtan javítsatok ki.
Igen nálad került szóba az I2C és mivel ott se voltam biztos benne, most se tudom az okát gondoltam megint szóba hozom és akkor kiötletelünk valamit. Most már akkor tudom legalább, hogy megoldható nagyobb távon is aminek örülök

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold