Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Elnézést, ha nem egyértelműen fogalmaztam. Illetve a legvégén oda írtam direkt, hogy ha valami nem jó akkor egész nyugodtan javítsatok ki.
Igen nálad került szóba az I2C és mivel ott se voltam biztos benne, most se tudom az okát gondoltam megint szóba hozom és akkor kiötletelünk valamit. Most már akkor tudom legalább, hogy megoldható nagyobb távon is aminek örülök

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold