- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
A jegyzőkönyv kedvéért: ESP8266 és az ESP32 is 5V toleráns a GPIO lábakon.
A mikrovezérlő mondjuk ha 8266-ot használsz és bírja az 5V-ot, akkor úgy leosztani hogy az AD konverterre max 5 V kerüljön de inkább kevesebb.
Erre írtam, hogy bírni bírja, de az AD konverter 3,3V felett nem mér. GPIO használatban nincs különbség a 8266 és 32 között.I2C kapcsán meg mérés nélkül nem lehet rá mondani semmi értelmeset. Amiben biztosak lehetünk, hogy abban a beállításban nem működik. Nekem úgy tűnt tényszerűen kezelted, ezért ugrottam rá.
Korábban is azt hiszem az én esetemben került szóba a dolog, azóta kellően utánajártam a dolognak. Főleg ha már 2 méteres buszt tervezek rajta 6 slave-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest