- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
3-5 ezer Ft-ért lehet venni az ebayen valami pic-es modult, ami kvázi szkópként is használható, az analóg bemenetén leméri a feszt és az usb-n át a pc folyamatosan olvassa. Talán pár kHz-et írtak, most nem néztem utána. Szerintem ezt még az arduino is bírja.
De szerintem akár olcsóbban és jobbat is lehetne találni. Mit ajánlanátok? Arduinoból is vannak gyorsabbak, vagy az esp is 80 Mhz-es, csak nem tudom van-e analóg bemenete, vagy valami stm-es modul, pl. ez 3.75 $-ért, bár ez csak 72 MHz-es.
Szóval max 4000 Ft, minél gyorsabban tudja küldeni a mérési eredményeket. A virtuális soros portnak gondolom maxon kell járnia, vagy szóba jöhet a ramban tárolás, és onnan áttöltés, ehhez elegendő méretű ram kell a processzorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest