- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én is leírom a véleményemet, és annak hiszel, akinek akarsz.
Igen használjuk már jó ideje, és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Az, amit linkeltél az egy kínai klón, én is ezt használom otthon is, melóban is.
Ugyanaz a szoftver működteti mint az eredetit. Tehát akik azt mondják, hogy ez nem ér semmit, nem tudom, hogy azok próbálták-e.
Tehát ez egy kínai klón 1500 Ft-ért, UGYANAZ a kínai klón, amit itthon több mint négyezerért vennél meg. Nehogy már négyezret adj érte!
Ez
http://www.ebay.com/itm/New-USB-Logic-100MHz-16Ch-Logic-Analyzer-for-ARM-FPGA-/381278899456?hash=item58c5fe4d00:g:37AAAOSwYIxX83rW
ugyanannak a cégnek a gyorsabb, többcsatornás verziójú terméke. A szoftver gyakorlatilag ugyanaz.
Nekem ez is megvan, de az én - amatőr - gyakorlatomban fehér holló az az eset, amikor a gyorsabbat használom.
Egyébként ugyanazt tudja. Természetesen vannak szituációk, amikor semmire nem megy vele az ember: nekem most pl. egy 15 V-ra szuperponált 1-2 V-os jelet kell kimérnem, na ahhoz ez nem lesz jó.
Tehát nem analóg szkóp, hanem digitális analizátor, nagyon sok tudással.
Hogy nagyobb feszültséget tud-e, azt nem tudom, mert nem mertem kipróbálni.
Ha a letöltött szoftverrel nem menne, akkor írj privátot, és megmondom, hogy ugyanazon az oldalon hol találod, ami biztosan működik. (nem installálós, és béta)
Én win 8.1-el használom, 10-el nem próbáltam.Ha nagyon bizalmatlan vagy és pesti, 1-2 napra kölcsönadok egyet, hogy kipróbáld. Utána biztosan rendelsz egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged