Új hozzászólás Aktív témák

• Janos250

őstag

válasz fo_di #6784 üzenetére

Én is leírom a véleményemet, és annak hiszel, akinek akarsz.
    Igen használjuk már jó ideje, és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
    Az, amit linkeltél az egy kínai klón, én is ezt használom otthon is, melóban is.
    Ugyanaz a szoftver működteti mint az eredetit. Tehát akik azt mondják, hogy ez nem ér semmit, nem tudom, hogy azok próbálták-e.
    Tehát ez egy kínai klón 1500 Ft-ért, UGYANAZ a kínai klón, amit itthon több mint négyezerért vennél meg. Nehogy már négyezret adj érte!
    Ez
    http://www.ebay.com/itm/New-USB-Logic-100MHz-16Ch-Logic-Analyzer-for-ARM-FPGA-/381278899456?hash=item58c5fe4d00:g:37AAAOSwYIxX83rW
    ugyanannak a cégnek a gyorsabb, többcsatornás verziójú terméke. A szoftver gyakorlatilag ugyanaz.
    Nekem ez is megvan, de az én - amatőr - gyakorlatomban fehér holló az az eset, amikor a gyorsabbat használom.
    Egyébként ugyanazt tudja. Természetesen vannak szituációk, amikor semmire nem megy vele az ember: nekem most pl. egy 15 V-ra szuperponált 1-2 V-os jelet kell kimérnem, na ahhoz ez nem lesz jó.
    Tehát nem analóg szkóp, hanem digitális analizátor, nagyon sok tudással.
    Hogy nagyobb feszültséget tud-e, azt nem tudom, mert nem mertem kipróbálni.
    Ha a letöltött szoftverrel nem menne, akkor írj privátot, és megmondom, hogy ugyanazon az oldalon hol találod, ami biztosan működik. (nem installálós, és béta)
    Én win 8.1-el használom, 10-el nem próbáltam.

Ha nagyon bizalmatlan vagy és pesti, 1-2 napra kölcsönadok egyet, hogy kipróbáld. Utána biztosan rendelsz egyet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés