- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz
Janos250 #6305 üzenetére
köszi, megpróbálok írni neki! láttam, hogy kintről van fele áron, de gondoltam ennyit most nem várok.
ami leírást találtam:
I have just received two identical or similar boards. You sure can use them to program an Arduino Pro. Connect it as usually:
Arduino / Converter
GND <-> GND
RX <-> RX
TX <-> TX
VCC <-> 5V or 3.3V depending on your Arduino Pro Version (or don't connect if you have separate power for your circuit)When programming from Arduino IDE, press and hold the Reset button during compilation and release it after information about sketch size appears and state changes to "Uploading". Uploading should begin and succeed.
In case of problems - connect RX to TX and TX to RX (this is the usual pin labelling scheme with other converters).
Nekem nem vált be, én is az elajándékozás felé hajlok lassan
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest