- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
Harminc évvel ezelőtt, mikor a saját erősítőmet építettem, én is mertem nagyot álmodni, de én infravörös távirányításúra építettem. Természetesen a Quad405 végfokra épült. A távirányító egy videoton TV adó-vevő egység volt, az előerősítő TDA1028, TDA1029, TDA1524 triumvirátusra épült. Ebben az időben földi halandó csak álmodhatott a microvezérlőkről. Ma biztos egy WI-FI, Kékfog, mobil kompatibilis erősítőt készítenék. A végerősítőt hagynám meg. A Quad 405 továbbfejlesztett változatát építemén meg. Amatőr utánépítésre szerintem még nem találtak jobbat.
Egy kis kedvcsináló: http://www.bsselektronika.hu/index.php?w=h6twlJTfnj .
A hangfrekvenciás jel feldolgozásához sokkal erősebb vezérlőre van szükség, minimum RPi3 és barátaira. Az audiofilek ezt is szentségtörésnek vennék. Szerintem a legegyszerűbb, és a legjobb a jó öreg sztereó potméter, még ha manuálisan kell is vezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest