- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Sziasztok!
Nagyon elakadtam, a segítségeteket kérem.
Rf kommunikációval próbálkozok ( VirtualWire). Tudok mindenféle adatot küldeni, de a string változó kifogott rajtam, egyszerűen nem megy sehogy.
Találtam egy ilyen példát ami látszólag pont megoldás nekem, csak az a baj, hogy nem működik, nem küld semmit:
void SendData(String Data)
{
//Making char Array of String
const char* rawdata = Data.c_str();vw_send((uint8_t *)rawdata, strlen(rawdata)); //Send Data
vw_wait_tx(); // Wait until the whole message is gone
}viszont ez működik tökéletesen:
char *controller;
controller="blablabla" ;
vw_send((uint8_t *)controller, strlen(controller));
vw_wait_tx(); // Wait until the whole message is goneValakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest