Hirdetés
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Azért ezt tényleg nem nehéz kivitelezni. Ha nem értesz az arduinohoz, meg abszolút nem programoztál még akkor szerencsésebb ha nekiállsz tanulni. Rengeteg tutorial van a neten.
Saját meglátásom szerint ez a topik arra szolgál, hogy arduinos kalandjainkat megdiskuráljunk, illetve, ha valaki elakad, akkor segítünk továbblépni, persze ha tudunk. Nem sértésnek akarom mondani, de egy-az-egyben ugyanilyen kéréssel állított be talán fél éve egy fórumtárs, aki egy akváriumhoz szeretett volan relés kapcsolgatást megvalósítani. Alapvető prog tudás hiányzott és még az arduinot sem ismerte. Készségesen segítettem neki, de egy ponton fogtam és hagytam az egészet, mert a legalapvetőbb dolgokat sem értette, nekem meg egyszerűen már nem volt kedvem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 12.15. 18:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold