Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
powerwade
üzenetére
Nem csináltam ilyet, de nekem hasznosabbnak tűnik vagy az időzített kikapcsolás, vagy a mozgásérzékelős. Mert ha nem vagyok ott, akkor nem tudom, hogy jogosan van-e bekapcsolva. Még ha le is kérdezem az állapotot, akkor esem tudom, hogy van-e ott valaki, és esetleg ráoltom a villanyt.
A mozgásérzékelő se tökéletes, mert ha nem mozog valaki, akkor nem jelez. De ez még jól is jöhet, ha pl. alszik, viszont ha forgolódik, akkor meg felkapcsolja. Szóval nem tudom mi lenne a jó jelenlétérzékelő módszer, amivel a legkevesebb gond van.
Az biztos, hogy ha jól bevackolja magát az ember az ágyba, lekapcsolja a villanyt, és akkor látja meg, hogy az előszobában égve maradt, na akkor nagyon jól jön a távvezérlési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Update 11.15. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold