Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szavakat értem, de nem vagyok otthon a hardware-ben
A relé kap tápot-földet-jelet az arduino-tól, nincs egyéb alkatrész, kellene más is?(optocsatolós, ha van ennek jelentősége)? Ha igen tudnál típust mondani? A kondenzátor-schottky-ra is, mert nekem ez full kínai 
Postas99
A kód kb annyi, hogy 2 DHT (külön kábel, 2 helyen mér és 2 ventillárot vezérel), LCD, 2 relé. Full új vagyok a sketch-ben, de most utánanéztem és nem talátam pár perces keresés alapján: vmi exception-kezelés létezik? Mert akkor azzal a jelkimaradás programból meg lenne oldva. (kábelt próbaképp lecserélem árnyokoltra)A kód nincs 100 sor összesen: [link]
ViZion
relé modul, opto-s. Rákeresek az i2C bedugulásra, köszönöm (nem én írtam, de nem lesz gond átírni, szakmába vág, innen jött az egész ötlet, hogy a software az megy a hardware meg eddig a netről összeötletelhetőnek tűnt)
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A relé kap tápot-földet-jelet az arduino-tól, nincs egyéb alkatrész, kellene más is?(optocsatolós, ha van ennek jelentősége)? Ha igen tudnál típust mondani? A kondenzátor-schottky-ra is, mert nekem ez full kínai 

ekkold