Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Nem, ez egy jóval bonyolultabb project leegyszerűsített változata lenne,ahol mindenképp egy 20mm vastagságú polyfoam anyagban lenne elhelyezve az elektronika). De most elég volna ha valami gomb elemmel működne.
Elején úgy volt, hogy igen elég lesz ha az elektronika kívül helyezkedik el és csak a ledet meg a piezo szenzort vezetem be a szőnyegbe (mert ezt én is megtudtam volna csinálni). Csak kéne egy olyan verzió ahol nem lóg ki a "bele" a cuccnak. Volt is egy ismerősöm aki bevállalta volna, mert elvileg nem olyan bonyolult az elkészítése, csak egyetemen most neki is rengeteg a dolga...

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold