- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Postas99 #21991 üzenetére
Attól függ milyen műszerek vannak a hibakereséshez. Egységugrás jelre adott reflexióból elég pontosan megmondható hogy mekkora távolságra lehet a hiba... Ez egyetlen mérés.
Programozói logikával meg: bináris keresés a megoldás, de az több mérés.... (megnézzük félúton, majd annak a felénél, stb...)
Józan paraszti ésszel meg: látjuk hol ásta fel a vízművek a földet: 99% hogy ők vágták el a vezetéket ásás közben.Akkor már kérdezek én is:
Rákapcsolok egy kábel egyik végére 25V-ot, a másik végére meg egy 230V/100W-os izzót. Az izzó teljes fényerõvel kezd világítani! Semmilyen csalás nincs a dologban, de akkor hogy lehet ez?
Bocsánat most nézem, hogy nem az elektronika témában vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest