- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Igen , erre lenne szükségem, a rángatózásra.. Ne haragudj de beteg ötleteim vannak, és ez csak az egyik közüle. Ezt szeretném jövő halloween-re megcsinálni.. Azért most mert még frissek az élmények és ezen felül jut időm kisérletezni.
Halloween ami tegnap volt: Elsőként hoztam inkább félelmetes dolgot a halloween dologba és kicsit másoltam az amerikai mindent bele dolgokat, viszont minden "home made" volt és erre büszke vagyok, mert többek is megkérdezték hogy ez mi meg hogy van.. mondtam hogy nem bolti, hanem minden own creation,. amúgy, Szörnyláda: ettől a felnőttek is be voltak sz@rva.
A körítés szöveg az volt, hogy a ládában a vattacukor szörny van, aki gyerekekeket ránt ba a dobozba és elszopogatja őket, ezért kerülendő a kontakt a dobozzal is de meg lehet próbálni a megközelítést. A rádiós távirányitóra kötöttem be a teljes érzékelő helyettesítést ezért egy kabátban állva a zsebembe dugott kézzel tudtam riogatni azokat akik megpróbálták a "simogatást". Volt néhány besz@rós pillanat. A füstgép ami benne volt 50/50 PG-VG keverékkel ment oreo ízzel, ettől volt édes illata a füstnek, ezért mondhattam hogy benne van a vattacukor szörny. Volt egy egészen beszaratós szörny kéz is a cukros tálban arra meg csak azt mondtam, hogy levágtam a szörny kezét és őt pedig leláncoltam a ládába ezért nem tud majd kimenni a ládából.A jövőévi mozgó és nyöszörgő hullák és beszélő szem forgató koponya.. aki vigyáz a cukorkákra hogy ne vegyenek belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest