- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Szeretnék csinálni egy 1 m hosszú led szalagból egy equalizer-t, vagy legalábbis hasonlót, ami zenére villog, persze nem össze-vissza, hanem ahogy annak aránylag kéne.
Rendeltem is múltkor 1 m-es RGB led szalagot, viszont utólag utánanézve úgy látom, nem jó a sima, hanem címezhető kell, így ezt néztem ki, ebből is szerintem elég a 30 ledes. Ezzel megoldható szerintetek? Úgy gondoltam, hogy mivel a fönti képhez képest 1-1 oszlop helyén csak 1-1 led lesz nekem, ha "alacsonyabb" az oszlop (nem tudom minek nevezik, nem vagyok jártas ilyenben
), akkor zölden villogna halványan, és minél "magasabb (és persze pirosabb)", úgy erősödne a fénye, és változna is citrom-narancs-végül piros színre. Nehéz összerakni egy ilyet így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest