- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
na egy nap és kb egy mega el...ása után feladom.
eljutottam odáig, hogy a hoodloaderrel külön tudtam kezelni a két csipet, a megára feltöltve a simhub programja, a kicsire próbáltam 3 féle usb-serial átalakítót, usb hid emulátort, semmi. a végén felraktam a kicsire egy joy alkalmazást, azzal megvolt a külön joy és külön a simhub, de ugye ez nem jó, mert a 16u2 io pinjei nem elérhetők a tüskesoron.
itt abbahagytam, mire délután bekapcsoltam mindent, úgy döntött, hogy többet nem elérhető a 16u2 csak a mega csipje, ha átállítom dupla resettel akkor többé nem új com porton jelentkezik be, henm ekkor nem válaszol a board, ha dupla reset megint akkor visszaáll a mega csipre.szóval ezt itt nagyjából elengedem.
Hogy is kell ezt a "bemenet többszöröző IC-kkel, például a 74HC595 shift regiszterrel, ebből veszel 2db-ot és máris tudsz egy 64db-os gombmátrixot kezelni." elképzeljem?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest