- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #20478 üzenetére
Találtam valami hasonlót, ami "kis" módosítással jó is lehetne (?) erre a célra: link
Megvan minden alkatrészem az eredeti áramkörhöz, de elakadtam (ahogy keresés közben láttam, mások is) az egyik library-nál! Tegnap délután belekezdtem az áramkör összeépítésébe, majd éjfél utánig kerestem a könyvtárakat...lehet, hogy már fáradt voltam és ezért nem találtam meg: Wire.hMennyire lenne ezen járható dolog az, hogy a DHT-szenzort kiemelve és a helyére betéve (a program átírásával) a feszültségmérőt...és az még működne is? Grafikus kijelzés és az adatok eltárolása is meglenne...Tudom, hogy a DHT egészen máshogy működik, de van-e erre lehetőség? Az uC jelen esetben nálam egy Arduino Nano lenne! Van hozzá elegendő bemenete? Vagy ezt a vonalat engedjem el és maradjak az eddigi ötleteknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest