- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
its_grandpa #17970 üzenetére
ju-húúú... akkor ha lesz kérdésem, majd zaklatlak.
Elsőre sokkolt, h a nyomógomb push button active high-on váltotta a státuszt és az nem váltott vissza. normal switch (amire azt gondoltam, h on/off) lett a megoldás, videók alapján.Kicsit a rules-al bajban voltam, timer műxik. Itt amolyan "szubrutinokat" lehet írni, amit egy másik if/else hív meg? Vagy csak ez a on-do dolog van?
Vagy ehhez kellenek a generic dummy változók?
Kicsit fura a programozása, azokhoz képest, amiket ismerek. A dokumentáció is elég szerény, vagy még nem fejtettem meg a logikáját.
Egyelőre amit akartam, azt tudja: kijelző kikapcs, gombra bekapcsolja. Most idáig jutottam, szenzorokat kell rápattintani, csak át is kábeleztem, szal. a HW részt fixálom. Programba csak belelestem egyik este, ennyire futotta. időből eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest