- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
its_grandpa #17970 üzenetére
ju-húúú... akkor ha lesz kérdésem, majd zaklatlak.
Elsőre sokkolt, h a nyomógomb push button active high-on váltotta a státuszt és az nem váltott vissza. normal switch (amire azt gondoltam, h on/off) lett a megoldás, videók alapján.Kicsit a rules-al bajban voltam, timer műxik. Itt amolyan "szubrutinokat" lehet írni, amit egy másik if/else hív meg? Vagy csak ez a on-do dolog van?
Vagy ehhez kellenek a generic dummy változók?
Kicsit fura a programozása, azokhoz képest, amiket ismerek. A dokumentáció is elég szerény, vagy még nem fejtettem meg a logikáját.
Egyelőre amit akartam, azt tudja: kijelző kikapcs, gombra bekapcsolja. Most idáig jutottam, szenzorokat kell rápattintani, csak át is kábeleztem, szal. a HW részt fixálom. Programba csak belelestem egyik este, ennyire futotta. időből eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest