- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #17391 üzenetére
Elképesztő bosszantó a facebook hozzáállása ehhez.
Egyszer vettem a fáradságot, és felgöngyölítettem egy komplett csalásra specializálódott csapatot. Úgy kezdődött, hogy az arcomba tolt a fb egy hirdetést, ami kamu volt, de mégis sokan írták alatta, hogy "Szuper ajánlat, épp egy hete használom" stb. Ellenőriztem a profilokat, és egyértelműen látszott, hogy erre a célra létrehozott profilok. Vagy 10-15 darab. Internetről származó profilképek, kommentek 8-10 nyelven itt-ott, teljesen belterjes ismerettségi kör. Az aktivitásukat visszatrackelve találtam még 4 hasonlóan csaló hirdetést, amiken keresztül találtam még 30-40 darab kamuprofilt.
Mindet jelentettem a facebook felé, és 0, azaz 0 db profilt töröltek. A hirdetések is sokáig fent voltak, valószínűleg nem a fb vette le őket.
Egyszer már komponáltam egy bejelentést az NMHH-nak, de végül elengedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest