- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget! Az, hogy miért ilyen megoldás kell, az nem az én reszortom, a főnök szeretné ezt, bizonyos alkalmazottak tudnak róla, de vannak akik nem. Ez egy bolt hálózat, (vannak kocsmáik is
) vannak megbízható, családtag dolgozók, és teljesen random emberek is. Szoktak zűrök lenni amit sokszor belsős ember generál és nem tudják ki, de sokszor pedig külsős. Van egykét kamera kitéve, ami megfigyeli a helyet kívül belül, de ugye a leleményes emberek mindent ki tudnak játszani. Most szeretnének rejtett kamerákat is, néhány darabot különböző helyekre, én csak példákat mondtam, az egész igazándiból körvonalazódik csak, én sem vagyok akkora spíler, csak mivel jóban vagyok a főnökkel szívesen segítek neki pénztől függetlenül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoin topic
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest