Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem kifejezetten nagyobb áramú, 150-200 W teljesítményű fűtéshez kell konkrétan. Lehetne persze 230-al, az egyszerűbb lenne, de azért megharapnak a biztonságtechnikások. Meg ha valami marha megbontja és agyoncsapja, egyből az a kérdés, van-e villanyszerelői végzettsége az illetőnek aki szerelte, van-e üzembehelyezési engedély. Egyik sincs, így én csak 50V-ig vagyok hajlandó bármit csinálni, mert addig szabad villanyszerelői végzettség nélkül is, és nincs kedvem beiratkozni egy OKJ tanfolyamra. Meg börtönbe menni se.

Egy ilyen eszköz tervezési papírokkal, engedélyes céggel legyártatva, bevizsgáltatva több százezer Ft lenne minimum, de lehet, hogy a milliót is verné az egyedi papírmunka, engedélyek, stb. miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold