- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A kijelzők kezeléséről jut eszembe:
Már terveztem korábban, hogy írok egy illesztést ESP32-re, hogy a kijelzőre sima fájl "C" művelettel (pl. fprintf) lehessen írni, mert az sokkal kényelmesebb, mindent, konvertálást, formázást, egyebeket elintéz magától, de eddig elmaradt. Tud esetleg valaki kész ilyen illesztést, mert ha valaki már megcsinálta, akkor fölöslegesen nem tökölök vele? Egyébként se használok kijelzőt, nálam a kijelző és a kapcsoló a mobiltelefon képernyője (Mindenkinek van valami dilije
) Korábban egyszer valamire másra nekiveselkedtem, de aztán abbamaradt, pedig definiált, hogy hogyan kell csinálni, hogy beilleszkedjen a fordítóba. Nagyjából ment is, de nem kijelzőre, csak hobbi próbaként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest