Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Na ez lenne a másik kérdésem, hogy ha beírom ezt a sort, akkor az ajax miért nem küldi el? Mert nem küldi el. Számomra ez érthetetlen.
Mellesleg a netet bogarászva találtam olyan utalást, hogy valahogy a # karakter használatával el lehet azt érni, hogy a lapnak csak egy részét frissítse, de semmi konkrétumot nem találtam arra, hogy ezt a WEB lapon milyen script utasítással lehet elérni, és hogy akkor a szerver mit válaszoljon rá. Jelenleg ugyan számomra nem létkérdés, mert az egész html szöveg 6 kbyte, de a kíváncsiság!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én azt hiszem, egyre többen fognak Arduino alapon netes vezérléseket csinálni, de semmi megfelelően összeszedett tutorialt nem találtam, ahol egyben le lennének írva a legfontosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ekkold