- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Janos250 #14344 üzenetére
most csak azt tettem rá a TX et a 10es lábra.
beirtam a plusz sort, ilyenkor megállás nélkül irja azt a szót, de ha kiveszem akkor csak a GPS start van.
Tehát elvileg, odáig eljut, csak a GPS tol nem kap adatot, de attol még ugy gondolom a fix szovegeknek kellene megjeleni
[link]
ez a video volt a kodhoz még, ennél fixen rádugta az 5v ra a modult.Ez is egy kicsit zavaros nekem, hogy a legtöbb sot majdnem mindegyiknél, 5 V ot használnak és csak direkten rádugják a nano-ra vagy unora. DE itt meg azt tanácsoltátok, hogy kell a felhuzo ellenállás mert anélkül nem müködnek a modulok, meg , hogy 3.3V kell hozzá.
Azért ahol ennyi smd cucc még van mellette én ugy gondolnám, hogy azokat már eleve tartalmazza a modulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged