- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
budavarik
újonc
Sziasztok!
Sikerült beszereznem a Bangood oldaláról, fekete péntek alkalmából pár darab TTGO T-Display ESP32 CP2104 lapkát. Mivel most volt időm foglalkozni velük, gondoltam nekiesek és BME280-as szenzorokkal felruházva, elkészítek pár hőmérőt. De bármit is próbálok, a legtöbb amit kihozok belőlük, az ez:
ets Jun 8 2016 00:22:57
rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x13 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO0x3fff0018,len:4
ô‰éŐó�ŽxĺŻ"/m*^.pŇQÁá5ňšĄäň”�ÂúTöbbféle arduino verziót is megnéztem, 1.6.3-astól az 1.8.5-ösig, próbáltam ESP32 Dev Module-ként és TTGO T1 lapkaként is fordítani, visszavettem a sebességet, az órajelet, módosítgattam a partíciós beállításokat, de semmi. A neten fellelhető adatok alapján mindent jól teszek, de mivel úgy érzem, hogy én csinálok valami szarvashibát, ezúton kérdeznék nálam szakavatottabb embereket, hogy vajon mire nem gondoltam még? Esetleg van valaki, aki ilyen lapkával küzd és sikeresen használja? Minden megoldásra kíváncsi vagyok.
Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magisk
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest