- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Hát a regscanner kod lefuttatása után felismerte és kiirta a 0x39es cimet hozzá
De amugy a kodban nem látom, hogy hol hivatkozna erre a modulra , hogyha más is lenne rákötve akkor honnan tudná, hogy ez ennek szol.Amugy ma sikerült elöször csinálnom valamit arduinoval, szoval fogalmam sincs hogyan kapcsoljam be a debugot.
A másik kérdésem, hogy , a forditoban nincs sehol sem valami kapcsolo, amivel le lehetne állitani a program futását? csak ugy lehet leállitani ha kihuzom az USB kábelt?
Nincs valami softveres?Illetve, ha tobb modult akarok használni egy idoben, akkor mit és hogyan tudom egy kodba tenni, hogy ugyan azon a serial monitoron jelenjen meg ?
Mert probálkoztam a két modulhoz tartozo példa kodbol , azokat a részeket átmásolni egy az egyben amik a setup részhez valok, és azokat is amik a loophot, meg a declaráciokat is.
Mindent oda ahogy az eredeti kodban is csak épp a másik alá.
De igy nem lett jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest