- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Atamano #13696 üzenetére
Az elektronikai fejlesztéssel foglalkozó emberek már 20 éve is saját nyákot terveztek, gondolom jó minőségű alkatrészeket ültettek a proci mellé, jó minőségű csatlakozókat, és assemblyben, esetleg c-ben, basicben, pascalban programozták. Akkor én is vettem egy ilyen beültetett, tesztelt nyákot, de mai napig sem használtam, túl bonyolultnak éreztem. Ez a helyzet az arduinoval változott, ez az IDE-vel, az usb kapcsolattal elérte azt az egyszerűséget, ami ahhoz kellett, hogy tudjam használni.
Hosszú távra és fontos helyre én sem merném használni az olcsó kínai arduino másolatokat, de egyrészt lehet kapni, eredeti arduinot is, talán jobb minőségű alkatrészekkel, másrészt az arduino teljesen ingyenes, tehát 0-ról le lehet gyártani, gondolom sokkal többe kerül úgy, de jó minőség érhető el jó minőségű alkatrészekkel, forrasztásokkal, csatlakozókkal. És a bootloader beégetése után akár az IDE-t is lehet használni programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest