Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Atamano #13696 üzenetére
Az elektronikai fejlesztéssel foglalkozó emberek már 20 éve is saját nyákot terveztek, gondolom jó minőségű alkatrészeket ültettek a proci mellé, jó minőségű csatlakozókat, és assemblyben, esetleg c-ben, basicben, pascalban programozták. Akkor én is vettem egy ilyen beültetett, tesztelt nyákot, de mai napig sem használtam, túl bonyolultnak éreztem. Ez a helyzet az arduinoval változott, ez az IDE-vel, az usb kapcsolattal elérte azt az egyszerűséget, ami ahhoz kellett, hogy tudjam használni.
Hosszú távra és fontos helyre én sem merném használni az olcsó kínai arduino másolatokat, de egyrészt lehet kapni, eredeti arduinot is, talán jobb minőségű alkatrészekkel, másrészt az arduino teljesen ingyenes, tehát 0-ról le lehet gyártani, gondolom sokkal többe kerül úgy, de jó minőség érhető el jó minőségű alkatrészekkel, forrasztásokkal, csatlakozókkal. És a bootloader beégetése után akár az IDE-t is lehet használni programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- MIUI / HyperOS topik
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest