- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Atamano #13696 üzenetére
Az elektronikai fejlesztéssel foglalkozó emberek már 20 éve is saját nyákot terveztek, gondolom jó minőségű alkatrészeket ültettek a proci mellé, jó minőségű csatlakozókat, és assemblyben, esetleg c-ben, basicben, pascalban programozták. Akkor én is vettem egy ilyen beültetett, tesztelt nyákot, de mai napig sem használtam, túl bonyolultnak éreztem. Ez a helyzet az arduinoval változott, ez az IDE-vel, az usb kapcsolattal elérte azt az egyszerűséget, ami ahhoz kellett, hogy tudjam használni.
Hosszú távra és fontos helyre én sem merném használni az olcsó kínai arduino másolatokat, de egyrészt lehet kapni, eredeti arduinot is, talán jobb minőségű alkatrészekkel, másrészt az arduino teljesen ingyenes, tehát 0-ról le lehet gyártani, gondolom sokkal többe kerül úgy, de jó minőség érhető el jó minőségű alkatrészekkel, forrasztásokkal, csatlakozókkal. És a bootloader beégetése után akár az IDE-t is lehet használni programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest