- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Atamano #13696 üzenetére
Az elektronikai fejlesztéssel foglalkozó emberek már 20 éve is saját nyákot terveztek, gondolom jó minőségű alkatrészeket ültettek a proci mellé, jó minőségű csatlakozókat, és assemblyben, esetleg c-ben, basicben, pascalban programozták. Akkor én is vettem egy ilyen beültetett, tesztelt nyákot, de mai napig sem használtam, túl bonyolultnak éreztem. Ez a helyzet az arduinoval változott, ez az IDE-vel, az usb kapcsolattal elérte azt az egyszerűséget, ami ahhoz kellett, hogy tudjam használni.
Hosszú távra és fontos helyre én sem merném használni az olcsó kínai arduino másolatokat, de egyrészt lehet kapni, eredeti arduinot is, talán jobb minőségű alkatrészekkel, másrészt az arduino teljesen ingyenes, tehát 0-ról le lehet gyártani, gondolom sokkal többe kerül úgy, de jó minőség érhető el jó minőségű alkatrészekkel, forrasztásokkal, csatlakozókkal. És a bootloader beégetése után akár az IDE-t is lehet használni programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest