Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Befejeztem az GPS projektem, amit már többször taglaltam itt.
Szerencsére a pontosság nagyon jó lett! Sík terepen jó időben 0-1m közötti. Meglepően pontos. 200-300m-re teszteltem, a 200 és a 300m-es távot is mindig ugyan oda jelzi.Semmi extrát nem használok, sima Neo M8N (valszeg hamis) és egy külső antenna.
Számítok rá hogy rossz időben, felhős éggel drasztikusan rosszabb lesz az eredmény, de eddig mindig jó idő volt

Egy kérdés maradt hátra: Az ARduino 1-2 másodpercenként frissíti csak a távolságot. Ugye egy kijelzőn nézem hogy éppen mennyit ment az eszköz, és csak 1, de inkább 2 másodpercenként frissül a távolság. Ezt lehet valahogy gyorsítani? Arduino Mega-t használok és annak a Serial3-as portját. Illetve még használom mellette a Serial1-et is.
Ez így normális, vagy esetleg programozási hiba? Esetleg eszköz a szűk keresztmetszet?
Tervezem hogy méret miatt ESP32-re váltok, esetleg ezzel gyorsabb lehet a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold