- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
gyapo11 #13240 üzenetére
Eddig amiket találtam azok mind elég jónak tünik addig amig csak azokat a dolgokat használom ami alapbol benne vannak a programban, de nem mindegyikhez találtam információt, vagy azt a weboldalt ahonnan a kivánt senzort , érzékelöt modult, be tudnám inportálni a programba, vagy ha meg van akkor meg azt nem találom, hogy hogy lehet alternativ libarykat betölteni a szimulátorhoz és a kodoláshoz.
Eddig amiket találtam a tinkeren kivül:
autodesk 123d circuits
Victronics Arduino simulator
Fritzing
Siiid
VBB4Arduino
VBB (virtual bread board) Bár ez érdekes, mert amit a neten találok az elég részletes és sok dolgot be lehet inportálni, de amit le lehet tölteni most a microsoft storebol az elég alap.
Proteus
ÉS vannak olyan programok amikkel elvileg lehet szimulálni az arduino kapcsolásokat, de eddig csak olyant találtam ahol a legalapabb elektronikai elemekkbol kellett felépiteni hozzá a kapcsolást, tehát ha egy giroszkopot akarsz bekötni, ahhoz tudnod kellene a giroszkóp panel összes elemét hogy van bekötve és le is rajzolni a programba mielött a panelhoz kötöd.
Ez nekem már nagyon magas szint.
Ilyen a EAGLE, a TINA, és még pár.Szóval ha valaki a fentiekbol vagy azon tul tudja, hogy lehet beimportálni szenzorokat és librarykat, az jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest