- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
csongi #13175 üzenetére
Én a következőt csinálnám:
ESP32, + relék. Állítás neten keresztül WEB-en, az ESP a nethez a routeren keresztül kapcsolódik. Relé: szilárdtest relé jobb, de drágább.
Nincs se helyi szerver, se kínai, se app, csak a böngészőben WEB lap.
A programjába bele lehet tenni automatikus ki/be kapcsolásokat is.
Lehet, nem kínlódnék vele sokat, hanem a Sonoff 4 CH-ból vennék kettőt, és azt programoznám fel. Az ugyan nem ESP32, hanem csak ESP8266, de erre a célra az is tökéletes. Hasonlót DC48 V-ra csináltam, FET-ekkel, amatőr madzagolással, majd a nyáron akarom megcsinálni hozzá a panelt (JLCPCB), és 3D nyomtatni a dobozt. Azért 48 V-ra, mert mások is dolgoznak vele, és ha valamelyik lökött elkezdi szerelni, és agyonüti, mehetek a börtönbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest