Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
atesss
üzenetére
Működik az akkor is, ha leveszed a búrát, csak kevésbé érzékeny, de egy ember elhaladását biztosan érzékeli.
Pontosan ennek a típusnak nem szedtem le a búráját, búrával prímán működik, de egy másik, kisebb típusból több példány is kiválóan
kapcsolja a ledszalagot ember közelítésére levett búrával.
link
Elég lapos, konkréten a led sínekbe vannak berakva a led szalagok végéhez. Viszont ezt 12V-os ledekhez gyártják, nem próbáltam, megy-e kisebb feszültséggel.
Ez meg kisebb:
[link]
Ezekkel is szemeztem már, de ezeket nem próbáltam:
link
link
Az infrakapu és a "radar" is jól működik, de azokat csak kipróbáltuk, üzemszerű használatba még nem kerültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold