Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Na erre nem gondoltam, hogy bezavarhat a többi rádiónak. Lehet kicsit overkell, de a routeres megoldás szóba jöhet csak kikell iktatni belőle a wifi szórást ha biztosra akarsz menni. Ha jól emlékszem 12v-ról mennek kb 1-2A-el. Talán pár 18650 aksival megoldható a tápolás is, aztán ot már UTP-vel tudod továbbítani.
Vagy van még ötletem, hogy ahol a bluetooth eszköz van elhelyezve, mellé teszel egy telefont és a lekért adatokat kiküldöd a netre, aztán az a létrehozott IP-vel elérhető lenne egy weboldalon keresztül. Vagy egy kisebb laptop is megfelelő lehet erre a célra és talán könnyebb kivitelezni vele.
Vagy van egy másik ötletem ha jól emlékszem létezik 433mhz RF modul is, de azzal még soha nem kísérleteztem így nem tudom mire lehet képes.
Vagy utolsó ötletem, stopperezel manuálban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold