- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Megérkezett a 6.5 dolláros ESP32 CAM modulom:
https://www.banggood.com/Geekcreit-ESP32-CAM-WiFi-Bluetooth-Camera-Module-Development-Board-ESP32-p-1443851.html?rmmds=search&cur_warehouse=CNAzt nem mondanám, hogy szuper a kamerája, de kevesebb mint kettőezer Ft-ért mit vár az ember.
Az ESP32 modul teljesen OK. Azok a kivezetések, amik a camera modult kezelik, ki sincsenek vezetve, de nekem így is marad elegendő GPIO. A lap hátulján van egy SD kártya hely, azt még nem próbáltam, remélem az is működik.A kamera: hát.... gyengécske.
Nálam vízszintes csíkok is vannak benne, azt még nem tudom, hogy a kamera hibája, vagy más. A felbontásokhoz a mért fps-ek:
1600x1200 : 0.2 fps
800x600 : 1 ffps
320x240 : 3 fps
160x120 : 8-10 fpsÖsszességében kettőezer Ft-ért kaptam egy ESP32 lapot SD slottal, kamerával együtt. Ez azért ugye elég jó ár! Egy UNO is önmagában alig kerül kevesebbe.
Ha a kamerát nem akarjuk használni (eldobjuk), akkor is nagyon jó árért kaptunk egy ESP32 lapot, ráépített SD card slottal
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest