Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintarduin
újonc
Sziasztok!
Korábban már a menürendszert sikerült elkészítenem, változókkal és amelyekben tömbökben tárolom a kiírt adatot. Most tovább lépni szeretnék, és egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom megcsinálni azt, hogy beírok egy idézőjelbe előre beírt számot, pl,43 és ezt kiírja a kijelzőre, ahogy begépelem a 4x3-as membrános billentyűzeten és utána az ehhez a számhoz tartozó parancsot végrehajtja. Amennyiben nem írtam be ezt, vagy jót, akkor nem történik semmi.
És valahogy úgy gondoltam, hogy tömbökbe teszem az összes számot amire szeretnék cselekvést, és egy ifekbe beírkálom a számát, hogy ha ezt adom be neki, akkor az ahhoz tartozó függvényt, parancsot, (pl kapcsoljon be egy ledet) fusson le.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold