- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
growler #8437 üzenetére
Én Arch-on az Ext4-es partíciókra kilövöm az fstab-ban a discard kapcsolókat és belövöm az ütemezett trimmelést. Ezt tenném NVME meghajtókkal is.
Csak abba gondoljunk bele, ha azonnali/online trimmelés van és esetleg egy nem jól irányzott törlés után realtime lefut. Akkor nincs lehetőség visszaállításra. Mondjuk ettől a kuka használat megvéd, de mi van ha nem használod? Ütemezett trimmelésnél meg van egy heted, mert ez a default beállított periódusa a heti terimmelésnek. -
Sonja
nagyúr
válasz
growler #8437 üzenetére
Én a periodic TRIM-et választottam. Arch wiki ezt írja erről:
"Note: Continuous TRIM is not the most preferred way to issue TRIM commands among the Linux community. For example, Ubuntu enables periodic TRIM by default [7], Debian does not recommend using continuous TRIM and Red Hat recommends using periodic TRIM over using continuous TRIM if feasible [8]."
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Fujifilm X
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest