Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Na, akkor beszámolót kérünk a tapasztalatokról. Gyurmafigura most a kísérleti nyúl, ha kiszárad, szétrepedezik az új KDE-től, akkor másnak már nem kell feltennie
Bár egy vérbeli gyurmafigurától azt várná az ember, hogy már a KDE6 preanalfagammáját teszteli mostanra. A stable ág a gyengéknek való
-
whbear
senior tag
Lejárt a szerk.
Az akonadi, krunner és minden ilyen szemét ki van kapcsolva, search pipa ki, baloofilerc start server=false és mégis teker. Órák óta egy szinte szűz rendszeren. Miért nem lehet ezeket a sz*rokat opcionálissá tenni. Komolyan gondolkodom hogy visszateszem a gnome-t.
Jó hogy szóltál mert így eszembe se jut ma frissíteni a munkára használt gépet. -
whbear
senior tag
Hát ennek igazán örülök. Már egy hete tolják alá a csomagokat és megjött az egyik kedvencem is a baloo, mint a gwenview új függősége. Tekeri a procit fullon, a gép használhatatlan. Pedig vártam rá több órát hogy végezzen. Sehogyan sem tudom kiirtani, azon vagyok hogy a usr/bin -ből kitörlöm az összes baloo file-t. Szerinted? Hiába tettem be a /home könyvtárat a kivételek közé.
Benex: Mikor elindul a telepítő a pacmanXG, olvasod a hozzászólásokat, ott írjak ha valami baj van a csomaggal és akkor yest nyomsz az edit pkgbuild-ra és módosítod amit kell. Persze ha simán felmegy akkor semmit nem módosítasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tasker
- Milyen széket vegyek?
- Dell notebook topic
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest