- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Na, akkor beszámolót kérünk a tapasztalatokról. Gyurmafigura most a kísérleti nyúl, ha kiszárad, szétrepedezik az új KDE-től, akkor másnak már nem kell feltennie
Bár egy vérbeli gyurmafigurától azt várná az ember, hogy már a KDE6 preanalfagammáját teszteli mostanra. A stable ág a gyengéknek való
-
whbear
senior tag
Lejárt a szerk.
Az akonadi, krunner és minden ilyen szemét ki van kapcsolva, search pipa ki, baloofilerc start server=false és mégis teker. Órák óta egy szinte szűz rendszeren. Miért nem lehet ezeket a sz*rokat opcionálissá tenni. Komolyan gondolkodom hogy visszateszem a gnome-t.
Jó hogy szóltál mert így eszembe se jut ma frissíteni a munkára használt gépet. -
whbear
senior tag
Hát ennek igazán örülök. Már egy hete tolják alá a csomagokat és megjött az egyik kedvencem is a baloo, mint a gwenview új függősége. Tekeri a procit fullon, a gép használhatatlan. Pedig vártam rá több órát hogy végezzen. Sehogyan sem tudom kiirtani, azon vagyok hogy a usr/bin -ből kitörlöm az összes baloo file-t. Szerinted? Hiába tettem be a /home könyvtárat a kivételek közé.
Benex: Mikor elindul a telepítő a pacmanXG, olvasod a hozzászólásokat, ott írjak ha valami baj van a csomaggal és akkor yest nyomsz az edit pkgbuild-ra és módosítod amit kell. Persze ha simán felmegy akkor semmit nem módosítasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest