Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Na, akkor beszámolót kérünk a tapasztalatokról. Gyurmafigura most a kísérleti nyúl, ha kiszárad, szétrepedezik az új KDE-től, akkor másnak már nem kell feltennie
Bár egy vérbeli gyurmafigurától azt várná az ember, hogy már a KDE6 preanalfagammáját teszteli mostanra. A stable ág a gyengéknek való 
-
whbear
senior tag
Lejárt a szerk.
Az akonadi, krunner és minden ilyen szemét ki van kapcsolva, search pipa ki, baloofilerc start server=false és mégis teker. Órák óta egy szinte szűz rendszeren. Miért nem lehet ezeket a sz*rokat opcionálissá tenni. Komolyan gondolkodom hogy visszateszem a gnome-t.
Jó hogy szóltál mert így eszembe se jut ma frissíteni a munkára használt gépet. -
whbear
senior tag
Hát ennek igazán örülök. Már egy hete tolják alá a csomagokat és megjött az egyik kedvencem is a baloo, mint a gwenview új függősége. Tekeri a procit fullon, a gép használhatatlan. Pedig vártam rá több órát hogy végezzen. Sehogyan sem tudom kiirtani, azon vagyok hogy a usr/bin -ből kitörlöm az összes baloo file-t. Szerinted? Hiába tettem be a /home könyvtárat a kivételek közé.
Benex: Mikor elindul a telepítő a pacmanXG, olvasod a hozzászólásokat, ott írjak ha valami baj van a csomaggal és akkor yest nyomsz az edit pkgbuild-ra és módosítod amit kell. Persze ha simán felmegy akkor semmit nem módosítasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár egy vérbeli gyurmafigurától azt várná az ember, hogy már a KDE6 preanalfagammáját teszteli mostanra. A stable ág a gyengéknek való