- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
sudo blkid
- itt kikeresed az ntfs partíció csatolási pontját
Ez az eszköz megnevezése, a csatolási pont pl. a /mnt/idecsatold, melyet megfelelő jogosultságokkal kell felruházni a később csatolni kívánt fájlrendszer használhatóságához./home/felhasználóneved/ ntfs
Van egy szóköz, aminek nem kellene ott lennie, ahogy észre is vetted, de félrevezetően /ntfs-nek javítottad volna.2.- nekem a felhasználóm teljes rendszergazdai jogokkal van felruházva, tehát nem sudózok.
Ne ez az, amiről sürgősen le kellene szokni! Bocs, de ez a tipikus vindózról jöttem user hozzáállása. Kicsit kisarkítva: a telepítés után a frissítések/telepítések kivételével nincs szükség root jogra a napi munka elvégzéséhez.3.- igazad van, bár az én verzióm is működik.
Egyetlen esetben, ha a saját home könyvtárában van. Az összes többi variációval bukta...
Na jó, ennyit a mai észosztásból.

Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB